Μπαμπάς περιγράφει τη σχέση ζωής με την κόρη του μέσα από σκίτσα (pics)

Μια θετική σχέση πατέρα-κόρης μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή ενός νεαρού κοριτσιού και ακόμη και να καθορίσει εάν αναπτύσσεται ή όχι σε μια ισχυρή, σίγουρη γυναίκα.

Μπαμπάς περιγράφει τη σχέση ζωής με την κόρη του μέσα από σκίτσα (pics)

Η επιρροή του πατέρα στη ζωή της κόρης του διαμορφώνει την αυτοεκτίμηση, την εικόνα του εαυτού, την εμπιστοσύνη και τις απόψεις της για τους άνδρες. Η εμπλοκή ενός μπαμπού στη ζωή της κόρης του είναι ένα κρίσιμο συστατικό στοιχείο στην ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης μιας νέας γυναίκας: Η λεκτική ενθάρρυνση, η συνεχής παρουσία στη ζωή της, η ευαισθησία που δείχνει απέναντι στα συναισθήματά της, ο χρόνος που δαπανά για να ακούσει τις σκέψεις της, το ενδιαφέρον του για τα ενδιαφέροντά της.

Καθώς ένα κορίτσι συνεχίζει να μεγαλώνει και τα φτάνει στην εφηβεία οι μπαμπάδες θα πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται για την οικοδόμηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης, να δώσουν στοργή και να την στηρίξουν καθώς μαθαίνει περισσότερα για το ποια είναι και τι είδους πρόσωπο θέλει να γίνει.

Ένας μπαμπάς, ο επαγγελματίας σκιτσογράφος Pascal Campion, αν και η κόρη του είναι σε μικρή ακόμα ηλικία, σκίτσαρε την πορεία της κοινής τους ζωής μέχρι εκείνη να είναι έτοιμη να… χορέψει μόνη της.

Δείτε πώς περιγράφει τη σχέση πατέρα – κόρης μέσα από μια σειρά σκίτσων που ονόμασε «Ο χορός».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved