Καλομοίρα: Δείτε πόσο πολύ μεγάλωσαν οι γιοι της και η κόρη της (pics)

Έχει μια υπέροχη οικογένεια!

Καλομοίρα: Δείτε πόσο πολύ μεγάλωσαν οι γιοι της και η κόρη της (pics)

Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της περνούν υπέροχες στιγμές παρέα με τα τρία τους παιδιά, Αναστασία, Δημήτρη και Νίκο.

Συχνά και οι δυο τους δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, δείχνοντάς μας τι κάνουν και πώς περνούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί ο γάμος της να έχει περάσει «κρίσεις» όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό People, όμως δεν θα άφηνε τίποτε να καταστρέψει το όνειρό της:

«Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, όπως σου είπα και πριν, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο. Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνουν εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως “εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου”. Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι για το οποίο παλεύω καθημερινά»

Τα παιδιά της Καλομοίρα, έχουν μεγαλώσει αρκετά και μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Όχι μόνο τα δίδυμα αλλά και η μικρή Αναστασία, που κανείς μόλις δει τις χαριτωμένες τους φατσούλες μπορεί να φανταστεί ότι πρόκειται για «τρίδυμα«.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος, από τα παιδιά τους και δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved