Φώτο του 1990: Δεν φαντάζεστε ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια ντύθηκε υποπλοίαρχος Φλέτσερ (pics)

Πραγματικά δεν την αναγνωρίσαμε!

Φώτο του 1990: Δεν φαντάζεστε ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια ντύθηκε υποπλοίαρχος Φλέτσερ (pics)

Γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1954 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες ομογενείς. Αρχές της δεκαετίας του 1960 η οικογένεια της εξάχρονης τότε αγαπημένης μας τραγουδίστριας μετακομίζει, λόγω των πολιτικών γεγονότων που λάμβαναν χώρα στην Αίγυπτο της περιόδου εκείνης, στην Αθήνα.

Στην εφηβεία της θα ασχοληθεί με τον αθλητισμό και περισσότερο συγκεκριμένα με το στίβο. Ενώ φαινότανε ότι θα ακολουθήσει μια καριέρα στον αθλητισμό, μετά από προτροπές φίλων κάνει μια ακρόαση με το Δήμο Μούτση, ο οποίος αναγνωρίζει το ταλέντο της στο τραγούδι και σύντομα κυκλοφορεί δίσκος με την πρώτη της δισκογραφική εμφάνιση, το 1975. Το όνομά του «Τετραλογία», περιέχοντας τραγούδια βασισμένα σε ποιήματα των Καβάφη, Σεφέρη, Ρίτσου και Καρυωτάκη μελοποιημένα από το Μούτση, ο οποίος θα δώσει στην τραγουδίστρια και το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Πρωτοψάλτη με το οποίο και θα γίνει πλέον γνωστή. Πρώτη εμφάνιση της Πρωτοψάλτη σε συναυλία γίνεται το 1975 στο Παλαί ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η καριέρα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και πλέον είναι γνωστή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η ίδια δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την καθημερινότητά της και πριν μερικές ώρες κατάφερε να εκπλήξει τους θαυμαστές της ευχάριστα με μια φωτογραφία από τα παλιά.

Με αφορμή τις Απόκριες η Άλκηστις δημοσίευσε φωτογραφία της από το 1990 που τη δείχνει μεταμφιεσμένη. «Ως υποπλοίαρχος Φλέτσερ στο ιστιοφόρο Boundy ...(Mutiny on the Boundy)... γιατί μου αρέσουν οι αταξίες και οι ανταρσίες !!! Tbw1990 Απόκριες ..», σχολίασε, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν όχι μόνο να σχολιάσουν αλλά να πατήσουν και like.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δημοσιεύει φωτογραφίες της δείχνοντάς μας πώς περνούσε στις Απόκριες του παρελθόντος.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφία της με αποκριάτικη στολή απ' όταν ήταν παιδί στην Αλεξάνδρεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved