Απίστευτο! Δύο έφηβοι σκότωσαν έναν αθλητή επειδή είχαν ...βαρεθεί! (εικόνες)

Δυο έφηβοι αποφάσισαν να σκοτώσουν γιατί είχαν βαρεθεί. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Οκλαχόμα όπου οι δυο ανήλικοι 15 και 16 χρονών, σκότωσαν έναν αθλητή 22 χρονών.

Απίστευτο! Δύο έφηβοι σκότωσαν έναν αθλητή επειδή είχαν ...βαρεθεί! (εικόνες)


Ο 22χρονος αθλητής, Κρίστοφερ Λέιν, βρισκόταν με αθλητική υποτροφία στη χώρα ως Αυστραλός παίκτης του μπέιζμπολ. Είχε πάει τζόκινγκ όταν πυροβολήθηκε στην πλάτη από τα δυο αγόρια και πέθανε ακαριαία.

Οι δυο έφηβοι που κατηγορούνται για το φόνο του αθλητή είναι 15 χρονών Τζέιμς Έντουαρτ και 16 χρονών Τσάσνει Λούνα ενώ για συνεργία κατηγορείται και ο οδηγός του αυτοκινήτου, Μάικλ Ντουέιν Τζόουνς, όπου επέβαιναν την ημέρα της δολοφονίας που είναι επίσης ανήλικος, μόλις 17 χρονών.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Ντούνκαν, Ντάνι Φορντ, δήλωσε στο ABCNews.com «Είχαν βαρεθεί και απλά ήθελαν να σκοτώσουν κάποιον. Τον πυροβόλησαν στην πλάτη και έφυγαν».

Ο πατέρας του του θύματος δήλωσε από τη Μελβούρνη «τίποτα καλό δεν θα βγει από αυτό, γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Ήταν απλά ένα παιδί στην αρχή της ζωής του. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έγινε, όμως είναι μια τρέλα».

Στην Οκλαχόμα όπου συνέβη το συμβάν, ισχύει η θανατική ποινή που δεν αποκλείεται να ζητηθεί και για τα δυο παιδιά. Προς το παρόν ο εισαγγελέας Τζέισον Χιγκς, δήλωσε πως απειλούνται με ισόβια κάθειρξη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved