Οι πρώτες φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα δόθηκαν στη δημοσιότητα και προκάλεσαν απογοήτευση! (εικόνες)

Δυο φωτογραφίες από οικογενειακά στιγμιότυπα, αγκαλιά με το γιο τους, έδωσαν «άτυπα» στη δημοσιότητα η Κειτ Μιντλέτον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Οι πρώτες φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα δόθηκαν στη δημοσιότητα και προκάλεσαν απογοήτευση! (εικόνες)

Αυτές οι φωτογραφίες, όπως αναφέρουν τα Βρετανικά έντυπα, είναι οι πρώτες επίσημες του βρέφους στην αγκαλιά των γονιών του. Το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί με τον μικρό πρίγκιπα κατά την έξοδο του από το μαιευτήριο κι έκτοτε δεν είχε ξανακάνει εμφάνιση!

Ο λόγος που οι εν λόγω φωτογραφίες απογοήτευσαν τους «βασιλικούς οπαδούς», ήταν ότι δεν είχαν τραβηχτεί επαγγελματικά, αφού πρόκειται για δυο ερασιτεχνικές φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από τον πατέρα της δούκισσας, τον Μάικλ Μίντλεντον, στις αρχές του Αυγούστου στο κήπο του σπιτιού της οικογένειάς στο Μπερκσάιρ και δεν φαίνεται καθαρά το πρόσωπο του μωρού!

Οι φωτογραφίες αυτές απέχουν πολύ από εκείνες τις επίσημες του Γουίλιαμ που είχαν κυκλοφορήσει ένα μήνα μετά τη γέννησή του το 1982. Εκείνες οι φωτογραφίες με τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, και τον πατέρα του τον πρίγκιπα Κάρολο είχαν τραβηχτεί επαγγελματικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved