Η τραγική ιστορία μιας γυναίκας που χάνει σύζυγο και γιο!

Ξαφνικά μια μέρα είπαν στη Ναχέλα Χαρντ ότι ο 18 μηνών γιος της αντιμετωπίζει μην αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη και ότι ο σύζυγός της έχει κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο!

Η τραγική ιστορία μιας γυναίκας που χάνει σύζυγο και γιο!

Η Ναχέλα γέννησε ένα υγιέστατο –όπως της είπαν οι γιατροί- αγοράκι για να μάθει λίγο αργότερα ότι αντιμετώπιζε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Οκτώ μέρες μετά έμαθε από τους γιατρούς που εξέτασαν τον σύζυγό της πως είχε καρκίνο στον εγκέφαλο και φυσικά δεν του έδιναν πολλούς μήνες ζωής.

«Ήμασταν μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια πριν συμβούν όλα αυτά και έτσι θα συνεχίσουμε και τώρα».

Η 32χρονη γυναίκα είχε επιπλοκές κατά τη διάρκεια της γέννας όμως όλα έδειχναν να έχουν πάει καλά όταν πήρε τον μικρό της αγκαλιά. Όταν όμως ο μικρός δεν είχε στην πορεία σωστή ανάπτυξη, οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς πως είχε πάθει σοβαρή εγκεφαλική βλάβη κατά τη διάρκεια της γέννας και πως η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη.

Οκτώ μέρες μετά και ενώ ο σύζυγος της Ναχέλα ταλαιπωρούταν από πολύ έντονους πονοκεφάλους, μάθαιναν πως πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο. Αν και δεν διαφαίνεται καμία ελπίδα ευτυχίας για το μέλλον, η Ναχέλα θέλει να βλέπει το αύριο με αισιοδοξία και ας ξέρει πως κάποια μέρα θα ξυπνήσει και δεν θα έχει κοντά της ούτε τον άντρα της ούτε τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved