Αθλήτρια μαραθωνίου είχε πόνους στη μέση και τελικά ήταν πόνοι γέννας!

Η Τρις Σταίν δεν είχε καταλάβει ότι είναι έγκυος. Μάλιστα προπονούταν σκληρά για να τρέξει στον επικείμενο μαραθώνιο αγώνα.

Αθλήτρια μαραθωνίου είχε πόνους στη μέση και τελικά ήταν πόνοι γέννας!

Μια μέρα –Κυριακή απόγευμα για την ακρίβεια- γυρνώντας από την προπόνησή της, η οποία είχε διάρκεια περίπου 2 ώρες, άρχισε να έχει δυνατούς πόνους στη μέση της. Στο σπίτι έκανε ένα ζεστό μπάνιο και ξάπλωσε να ηρεμήσει για να της περάσει ο πόνος.

Τη Δευτέρα το πρωί όμως ο πόνος όχι μόνο συνεχιζόταν αλλά ήταν και πιο δυνατός. Όσο περνούσαν οι ώρες και ο πόνος χειροτέρευε, η Τρις αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο καθώς πίστευε ότι μάλλον από την προπόνηση είχε τραβηχτεί κάποιος μυς, ο οποίος και της προκαλούσε τον πόνο. Δεν πήγε όμως αμέσως. Σκέφτηκε να κάνει ένα μπάνιο πρώτα και μετά να πάρει τον δρόμο για το νοσοκομείο. Μετά το μπάνιο ο πόνος επέμενε και η Τρις δεν άντεχε άλλο.

Ο άντρας της και τα παιδιά της που την είδαν σε αυτή την κατάσταση, την προέτρεψαν να επισκεφτεί αμέσως έναν γιατρό.

Η Τρις υπέφερε τόσο που δεν μπορούσε καν να πάει μόνη της στο νοσοκομείο και έτσι οι δικοί της κάλεσαν ασθενοφόρο να την παραλάβει.

Στο νοσοκομείο της έκαναν διάφορες εξετάσεις και μετά την έστειλαν για υπέρηχο. Εκεί διαπίστωσαν εμβρυακό καρδιακό παλμό και η Τρις και ο άντρας της έπαθαν σοκ. Μάλιστα ο Τζον σαστισμένος τη ρώτησε ευθέως αν ήταν δικό του το παιδί αφού εκείνος παλιότερα είχε υποβληθεί σε αγγειεκτομή.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Παρόλο που το σοκ ήταν μεγάλο η οικογένεια καλωσόρισε το νέο μέλος στο γεμάτο από παιδιά σπίτι τους.

Η Τρις και ο Τζον έχουν ήδη 2 βιολογικά παιδιά, ηλικίας 7 και 11 ετών, 2 υιοθετημένα ενώ ο Τζόν από τον προηγούμενο γάμο του έχει τρία παιδιά ηλικίας 17, 19 και 20 ετών. Μετά τη γέννα ο Τζον ρώτησε την Τρις αν θα τρέξει στον αγώνα και εκείνη με χαμόγελο του απάντησε «φυσικά, έχω ήδη πληρώσει για τη συμμετοχή μου»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved