Η πρώην γυναίκα του άντρα που πήδηξε από το μπαλκόνι στην Κρήτη μαζί με τα παιδιά τους μιλάει για πρώτη φορά!

Για πρώτη φορά η πρώην γυναίκα του άντρα που πήδηξε από μπαλκόνι στην Κρήτη μαζί με τα παιδιά τους, ανοίγει την καρδιά της και μιλά για το τραγικό αυτό περιστατικό που άλλαξε όλη της τη ζώη.

Η πρώην γυναίκα του άντρα  που πήδηξε από το μπαλκόνι στην Κρήτη μαζί με τα παιδιά τους μιλάει για πρώτη φορά!

Το 2006 σε διακοπές της οικογένειας στην Κρήτη ο άντρας της, Τζον Χόγκαν πέταξε τον γιο του Λίαμ 6 ετών και την κόρη του Μία από το μπαλκόνι του διαμερίσματος που έκαναν διακοπές ενώ λίγο αργότερα έπεσε και ο ίδιος.

Ο Τζον και η κόρη του Μία επέζησαν μετά από την τρομερή αυτή πτώση, όχι όμως και ο μικρός Λίαμ. Το Ελληνικό δικαστήριο που έγινε το 2008 αθώωσε τον Τζον γιατί, όπως είπαν, βρισκόταν σε στιγμή παραφροσύνης. Η Νατάσα μετά από αυτό το γεγονός χώρισε και πλέον ζει σε άλλη πόλη με την κόρη της Μία.

Η ίδια ξαναπαντρεύτηκε και έχει ένα αγοράκι 3 ετών ενώ δεν έχει καμία επαφή με τον πρώην άνδρα της.
Ο λόγος που είχαν πάει στην Κρήτη ήταν μια προσπάθεια για να σώσουν το γάμο τους. Όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά του ζευγαριού και όπως χαρακτηριστικά θυμάται η μικρή Μία, ο Τζον, άρχισε να φωνάζει στη Νατάσα και να πετάει τα ρούχα της ενώ μετά πέταξε την ίδια από το μπαλκόνι, η οποία ευτυχώς έσπασε μόνο το χέρι της αλλά τους πήρε πολύ χρόνο για να ξεπεράσουν τον χαμό του Λίαμ.

Ο Τζον πέρασε 3 χρόνια κλεισμένος σε ψυχιατρική κλινική στην Ελλάδα, ενώ η Νατάσα μετακόμισε για να είναι μακριά από όλα και όλους που της θυμίζουν τον μικρό Λιαμ. Η κόρη της ήταν ο λόγος που της έδωσε ελπίδα για την ζωή και ο μοναδικός λόγος που σηκωνόταν κάθε πρωί από το κρεβάτι της, όπως λέει χαρακτηριστικά...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved