Επιτέλους φούσκωσε η Γκαλένα! Δείτε την κοιλίτσα της στον 8ο μήνα! (φωτό)

Η Γκαλένα Βελίκοβα διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και επιτέλους μετά από τόσους μήνες φάνηκε η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Επιτέλους φούσκωσε η Γκαλένα! Δείτε την κοιλίτσα της στον 8ο μήνα! (φωτό)

Συνέντευξη έδωσε στο "Thema People" δείχνοντας πόσο χαρούμενη είναι που θα γίνει μαμά και με πόση ανυπομονησία το περιμένει λέγοντας πως «είναι το πιο δυνατό, το πιο συγκινητικό, το πιο όμορφο και το πιο χαρούμενο συναίσθημα που έχω αισθανθεί μέχρι σήμερα. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί και δεν συγκρίνεται με καμία επαγγελματική καταξίωση». Αναφέρει πως είχε μια εύκολη εγκυμοσύνη και αποκάλυψε πως θα γεννήσει κοριτσάκι.

Παρά τη προχωρημένη εγκυμοσύνη της φαίνεται να είναι σε καταπληκτική φόρμα αφού μέχρι και πρόσφατα χόρευε με το καθημερινό πρόγραμμα που είχε φτιάξει προ εγκυμοσύνης. Αυτό πιστεύει πως είναι και το μυστικό της κι ας έχει πάρει οχτώ κιλά.

Ακόμα και στη φωτογράφιση βρέθηκε στο καινούριο της στούντιο χορού στη Κηφισιά αποδεικνύοντας πως οι έγκυες αντέχουν. «Φέτος ήταν μια πολύ γεμάτη χρονιά με τα δυο 'Dancing with the stars' σε Ελλάδα και Βουλγαρία, με πολλά ταξίδια και υποχρεώσεις. Από την άλλη, αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω εύκολη εγκυμοσύνη, η οποία μάλιστα μου επιτρέπει να εργάζομαι. Η χρονιά αυτή είναι μοναδική καθώς μου συμβαίνει το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο: είμαι έγκυος», λέει η Γκαλένα Βελίκοβα.

Τέλος λέει πως συνειδητοποιημένα θα στερηθεί ένα κομμάτι της δουλειάς της εγκαταλείποντας τη θέσης της ως κριτής στο εξωτερικό αλλά αυτός ήταν και ο λόγος που άργησε να κάνει παιδί, γιατί ήθελε να του προσφέρει ουσιαστικό χρόνο. Προτεραιότητα της θα είναι πλέον το κοριτσάκι της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved