Απίστευτο! Τρεις αδελφές γέννησαν τον ίδιο μήνα!

Οι τρείς αδελφές όχι μόνο γέννησαν τον ίδιο μήνα αλλά και οι τρείς γέννησαν αγοράκια.

Απίστευτο! Τρεις αδελφές γέννησαν τον ίδιο μήνα!

Η Μίστι ήταν η πρώτη που ανακάλυψε ότι είναι έγκυος και το είπε στην αδελφή της Κόρτνι. Τότε η Κόρτνι ρώτησε αν είχε ένα έξτρα τεστ εγκυμοσύνης να κάνει και αυτή. Η Μίστι είχε και της έδωσε και το τεστ βγήκε θετικό. Αμέσως οι αδελφές πήγαν στην Κρίσταλ να της πούνε τα νέα. Την ρώτησαν αν την στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν μπορεί να αισθανθεί το ίδιο συναίσθημα με τις ίδιες και τους είπε φυσικά και όχι μιας και η ίδια είναι έγκυος.

Στις 3 Ιουλίου γέννησε τον γιό της η Μίστι. Το περασμένο Σάββατο το πρωί γέννησε η Κρίσταλ ενώ μια ώρα αργότερα η Κόρτνι. Μάλιστα και οι 3 γέννησαν στο ίδιο νοσοκομείο. Η μητέρα των κοριτσιών είπε πως η όλη ιστορία ήταν σαν ταινία... Περίμενε στον διάδρομο την κόρη της Κρίσταλ να γεννήσει όταν εμφανίστηκε η Κόρτνί. Η μητέρα της την ρώτησε αν ήρθε για να δει την Κρίσταλ και της απάντησε: «όχι , ήρθα γιατί γεννάω»

Αν και η όλη εμπειρία τους ήταν πολύ ευχάριστη και χάρηκαν που γέννησαν μαζί , οι αδελφές λυπήθηκαν μόνο γιατί δεν μπορούσε η μία να συμπαρασταθεί στην άλλη την ώρα της γέννας. Όσο ήταν στο νοσοκομείο οι αδελφές επισκέπτονταν η μία την άλλη στα δωμάτια.
Οι αδελφές λένε πως η εμπειρία αυτή τους έκανε να δεθούν ακόμα περισσότερο και πως και για τα παιδιά τους είναι πολύ όμορφο που γεννήθηκαν μαζί και πως πάντα θα έχουν την στήριξη το ένα για το άλλο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved