Το κοριτσάκι από την Ινδία με το τεράστιο κεφάλι, επιτέλους πάει σπίτι του!

Η μικρή Ρούνα η οποία είχε προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση λόγω του τεράστιου μεγέθους που είχε το κεφάλι της όταν γεννήθηκε, επιστρέφει επιτέλους σπίτι της μετά από μήνες νοσοκομειακής περίθαλψης και πολλές νευροχειρουργικές επεμβάσεις.

Το κοριτσάκι από την Ινδία με το τεράστιο κεφάλι, επιτέλους πάει σπίτι του!


Οι γιατροί που την ανέλαβαν, επέτρεψαν στο ενός έτους κοριτσάκι να επιστρέψει στο σπίτι της στο Νέο Δελχί μετά από μήνες θεραπείας στην οποία την είχαν υποβάλλει αφού το κεφαλάκι της είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος μετά τη γέννησή της.

Με κατάλληλες επεμβάσεις όμως, η κατάστασή της σταθεροποιήθηκε το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα η μικρή να μπορεί πλέον να κινεί το κεφάλι το οποίο λόγω του τεράστιου μεγέθους του σε σχέση με το σώμα της δεν μπορούσε ούτε καν να γυρίσει.

Κατά τη διάρκεια κάθε επέμβασης στην οποία υποβαλλόταν, αντλούταν υγρό από το κρανίο της και έτσι κατάφεραν οι γιατροί να μειώσουν το μέγεθός του.

Η Ρούνα θα χρειαστεί μία ακόμα σοβαρή επέμβαση σε έξι μήνες από τώρα, όμως τώρα μπορεί να βρίσκεται με τους δικούς της στο σπίτι και να ξεκινήσει να ζει μία φυσιολογική ζωή. Δείτε φωτογραφίες της...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved