Ποιο είναι το κοριτσάκι που φώναζαν… Ντάμπο εξαιτίας των μεγάλων της αυτιών;

Σήμερα είναι μία από τις πιο διάσημες και πιο όμορφες σταρ του Χόλιγουντ. Μικρή όμως, αν και προερχόταν από καλλιτεχνική οικογένεια –και η μητέρα της διάσημη ηθοποιός- την... κορόιδευαν για τα μεγάλα της αυτιά. Μήπως την αναγνωρίσατε;

Ποιο είναι το κοριτσάκι που φώναζαν… Ντάμπο εξαιτίας των μεγάλων της αυτιών;

Είναι η Κέιτ Χάντσον, κόρη της Γκόλντι Χόουν, η οποία αν και σήμερα είναι μία κούκλα, μικρή είχε ένα... προβληματάκι με τα μεγάλα της αυτιά.

Μάλιστα, λόγω αυτού του χαρακτηριστικού της, ο αδελφός της Όλιβερ την κορόιδευε, αποκαλώντας την «Ντάμπο, το ελεφαντάκι»! Όταν φυσούσε μάλιστα, της έλεγε να μην βγαίνει έξω για να μην... τη σηκώσει ο αέρας με τόσο μεγάλα αυτιά.

Η Κέιτ Χάντσον φαίνεται πως ήθελε να αποδείξει στον αδελφό της πως τα μεγάλα της αυτιά δεν θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στη ζωή της και πράγματι μετατράπηκε σε έναν όμορφο κύκνο καθώς τώρα θεωρείται μία από τις πιο όμορφες και σικ παρουσίες του Χόλιγουντ.

Επίσης είναι μία ευτυχισμένη μανούλα δύο παιδιών με τα οποία πέρασε αξέχαστες διακοπές στην Ελλάδα πριν από λίγες μέρες ενώ λατρεύει τη χώρα μας και την επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved