Φανταστικό παιχνίδι παραλίας

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορείτε να παίξετε στην παραλία bowling; Με απλά υλικά και μπόλικη δημιουργική σκέψη θα ετοιμάσετε πολύ γρήγορα ένα φανταστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια.

Φανταστικό παιχνίδι παραλίας

Θα χρειαστείτε: άδεια τενεκεδάκια ίδιου μεγέθους, εφημερίδες, χαρτιά αφής σε διάφορα χρώματα, χοντρά λάστιχα, πινέλο, ακρυλικά χρώματα

Ξεκινάτε φτιάχνοντας τις μπάλες. Πρώτα κάνετε τη βάση της μπάλας τυλίγοντας μπόλικη εφημερίδα σε μια αρκετά μεγάλη μπάλα διαμέτρου περίπου 12-15εκ. Στη συνέχεια τυλίγετε την κάθε μπάλα με ένα κομμάτι χαρτί αφής έτσι ώστε να καλύπτετε ολόκληρη την μπάλα και να μην φαίνεται η εφημερίδα από κάτω!

Φροντίστε να βάλετε πολλά διαφορετικά χρώματα για να έχει κάθε παίχτης το δικό του. Μετά παίρνετε τα χοντρά λάστιχα και αρχίζετε να γεμίζετε την μπάλα με αυτά, ώστε να αποκτήσει βάρος, αλλά και να γίνει τελείως στρογγυλή! Τέλος, βγάζετε τα ταμπελάκια από τις κονσέρβες και με το πινέλο και το ακρυλικό χρώμα της επιλογής σας ζωγραφίζετε επάνω τους τα αντίστοιχα νούμερά τους! Το bowling παραλίας είναι έτοιμο! Δείτε τις φωτογραφίες βήμα προς βήμα!
Πηγή: ftiaxto

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved