Ενός έτους κοριτσάκι έκανε μεταμόσχευση καρδιάς

Η ενός έτους Μπλερ Φλούτον έφτασε κοντά στο θάνατο όταν ξαφνικά μία μέρα πριν από περίπου δύο μήνες, έχασε τις αισθήσεις της καθώς η καρδιά της άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα.

Ενός έτους κοριτσάκι έκανε μεταμόσχευση καρδιάς

Οι γιατροί αμέσως έβαλαν τη μικρή Μπλερ στο χειρουργείο κατά το οποίο της τοποθέτησαν ένα μηχάνημα. Για την περίπτωση της Μπλερ χρησιμοποίησαν μια αντλία, η οποία είχε χωρητικότητα μόλις μία κουταλιά της σούπας αίμα. Μάλιστα, είναι η μικρότερη που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Το μηχάνημα βοήθησε αρκετά την μικρή, αλλά οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τους γονείς της, πως μόνο για έξι μήνες θα μπορούσε να υποστηρίζεται από αυτό. Τελικά, η Μπλερ στάθηκε πολύ τυχερή και μόλις 10 μέρες μετά την αφαίρεση του μηχανήματος βρέθηκε μόσχευμα.

Περίπου 8 εβδομάδες μετά τη μεταμόσχευση, η Μπλερ γύρισε στο σπίτι της. Η μικρούλα αν και ακόμα δεν έχει γίνει καν 2 ετών, έχει ήδη αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας. Η περιπέτειά της ξεκίνησε αμέσως μόλις γεννήθηκε αφού είδαν οι γιατροί πως αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της.

Η ιστορία της έγινε γνωστή από το κέντρο μεταμοσχεύσεων, το οποίο θέλει να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να γίνεται δωρεά οργάνων ώστε να βοηθιούνται οι ασθενείς που έχουν μεγάλη ανάγκη για μεταμόσχευση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved