Ένα «μίνι» μανεκέν που κάνει θραύση στο Instagram! (φωτογραφίες)

Μπορεί τα παιδιά των σταρ του Χόλυγουντ να είναι γνωστά, είτε λόγω των γονιών τους είτε λόγω των επώνυμων ρούχων που φοράνε, υπάρχει όμως ένα παιδί που η φήμη του σε λίγο θα τα ξεπεράσει και όχι γιατί έχει γνωστούς γονείς αλλά για το στυλ του!

Ένα «μίνι» μανεκέν που κάνει θραύση στο Instagram! (φωτογραφίες)

Ο πεντάχρονος λοιπόν Αλόνσο Ματέο είναι ίσως το πιο καλοντυμένο παιδί στον κόσμο! Έχει περίπου 26.000 φαν που τον ακολουθούν στο instagram και παρακολουθούν το στυλ του! H σελίδα του στο facebook ξεπερνάει τα 15.000 like και είναι γεμάτη με φωτογραφίες του μικρού.

To στυλ του σίγουρα το κληρονόμησε από την μητέρα του η οποία είναι στυλίστρια! Η Λουισα Φερνάντα Εσπινόζα ανέβασε μια φωτογραφία του γιού της στο instagram η οποία άρεσε τόσο πολύ και έτσι δημιούργησε ξεχωριστό προφίλ για τον γιο της!

Ο μικρός πλέον αποφασίζει μόνος του τι θα φορέσει αν και κάποιες φορές επεμβαίνει η μητέρα του, σε περίπτωση που κάτι δεν είναι κατάλληλο για τις καιρικές συνθήκες εκείνης της ημέρας! Έχει γίνει αρκετά γνωστός και πολλές φορές όταν βγαίνουν έξω ο κόσμος θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved