Αυτή είναι η «μητέρα τέρας» της Αγγλίας (φωτό)

Κατηγορείται για τη δολοφονία του 2χρονου γιου της και βγήκε στα κανάλια να πανηγυρίσει με τη σύντροφό της επειδή κέρδισαν 10.000 λίρες σε λοταρία!

Αυτή είναι η «μητέρα τέρας» της Αγγλίας (φωτό)

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που στην Αγγλία την αποκαλούν «μητέρα τέρας», όμως, εκείνη διψά για δημοσιότητα και δεν δίστασε, ενώ δικάζεται ως κατηγορούμενη για τη δολοφονία του μόλις δύο χρονών γιου της να βγει στα κανάλια και να πανηγυρίσει με την ερωμένη της τη νίκη τους σε λοταρία όπου κέρδισαν 10.000 λίρες.
Ο λόγος για την 25χρονη Ρεμπέκα Σάτλγουορθ η οποία βγήκε σε τηλεοπτικό σταθμό στο Μάντσεστερ, μόλις λίγους μήνες αφότου ξεκίνησε η δίκη της για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για τη δολοφονία του μόλις δύο χρονών γιου της για να πανηγυρίσει τη νίκη της ίδιας και της συντρόφου της σε λοταρία. Η Ρεμπέκα είναι προς το παρόν ελεύθερη με εγγύηση. Η ίδια πάντως, δεν δείχνει να... ασχολείται με το δικαστήριο για τη δολοφονία του γιου της αφού στην κάμερα εμφανίζεται τρισευτυχισμένη και ενθουσιασμένη για την κατάκτηση του συγκεκριμένου ποσού. Μάλιστα, η σύντροφός της δήλωσε πως πρόκειται να χρησιμοποιήσουν μαζί το συγκεκριμένο ποσό ώστε να πάνε διακοπές. Η απόφαση του δικαστηρίου πάντως αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυστηρή για εκείνη καθώς δικαστικοί κύκλοι υπολογίζουν πως θα η Ρεμπέκα θα καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη μιας και οι δημόσιοι κατήγοροι θεωρούν πως έχουν στα χέρια τους αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή της. Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, η Σάτλγουορθ κακοποιούσε τον μικρό από την ημέρα που γεννήθηκε το 2008 μέχρι την ημέρα του θανάτου του. Ακόμα και μετά τον θάνατο του μικρού Κιάνου, η Ρεμπέκα υποστήριξε πως ήταν αθώα, μην δίνοντας όμως εξηγήσεις για τα βαθιά τραύματα που έφερε στο σώμα του ο μικρός τα οποία και τον οδήγησαν στον θάνατο. Ο Κιάνου βρέθηκε με 37 θανάσιμα τραύματα, όπως βαθιές αμυχές στο κεφάλι, μεγάλο σκίσιμο στο στομάχι και σημάδια από δαγκωματιές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved