9 υπέροχοι τρόποι για να απαθανατίσετε καλλιτεχνικά την εγκυμοσύνη σας!

Ασφαλώς και πρέπει να απαθανατίσετε την εγκυμοσύνη σας, ακόμα και αν πρόκειται για δεύτερη ή για τρίτη κατά σειρά κύηση. Κάθε φορά άλλωστε αυτή η τόσο ξεχωριστή περίοδος της ζωής σας είναι και μία καινούργια εμπειρία.

9 υπέροχοι τρόποι για να απαθανατίσετε καλλιτεχνικά την εγκυμοσύνη σας!

Γιατί λοιπόν να μην απαθανατίσετε την κοιλίτσα σας με καλλιτεχνικό τρόπο; Εννέα έγκυες επιστράτευσαν τη φαντασία τους, πόζαραν με την φουσκωμένη κοιλίτσα τους και μας χάρισαν ένα μοναδικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Πάρτε και εσείς ιδέες για να κάνετε τη δική σας φωτογράφηση ως έγκυος.


1 Χρησιμοποιείστε παιδικά παιχνίδια και στερεώστε τα στη φουσκωμένη κοιλίτσα σας.

2 Η αγκαλιά από τον σύζυγό σας καθώς πιάνει με τα χέρια του την κοιλιά σας, είναι ό,τι πιο συγκινητικό και γλυκό.

3 Ποζάρετε πλάγια να φαίνεται η κοιλίτσα και κρατάτε ένα υπερηχογράφημα που φαίνεται το έμβρυο. Υπέροχη ιδέα

4 Επιστρατεύστε κάποιον καλλιτέχνη που δημιουργία τατουάζ από χένα, η οποία είναι άκρως φυσική και δεν επηρεάζει το παιδί. Δεν είναι απίστευτοτο αποτέλεσμα;

5 Αγοράστε ένα φορμάκι μωρού και φωτογραφηθείτε κρατώντας το στο ύψος της κοιλίτσας σας.

6 Κολλήστε ένα αυτοκόλλητο στην κοιλιά σας σαν να είναι μήνυμα από το έμβρυο που παρουσιάζεται και λέει και το όνομά μου: «Γεια σας, είμαι ηΑνδριάνα»

7 Ζωγραφίστε την κοιλιά σας με χρώματα και σχέδια που θέλετε. Θα εντυπωσιάσετε.

8 Αφού είναι για εσάς και την οικογένειά σας δώρο ο ερχομός του μωρού, δεν έχετε παρά να το... αμπαλάρετε. Μία μεγάλη φανταχτερή κορδέλα γύρω από τη μέση με τον φιόγκο στην κοιλιά, είναι ό,τι πρέπει.

9 Διακοσμήστε την κοιλιά σας με κάποιο υλικό που να μοιάζει και πάλι σαν δώρο. Ένα καλό φανταχτερό ύφασμα γύρω από την κοιλιά η οποία θα ξεπροβάλλει φουσκωμένη είναι άψογη στυλιστική επιλογή. Θα εντυπωσιάσει η φωτογραφία σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved