16 χρονών στην ηλικία, 60χρονη στην όψη! (φωτό)

Μία έφηβη η οποία υποφέρει από μία σπάνια γενετική ανωμαλία που την κάνει να δείχνει μεσήλικη έχει ελπίδες να αποκτήσει στο άμεσο μέλλον την όψη που αντιστοιχεί στην ηλικία της χάρη σε μία πρωτοποριακή μέθοδο λίφτινγκ προσώπου.

16 χρονών στην ηλικία, 60χρονη στην όψη! (φωτό)

Η 16χρονη Ζάρα από το Γιόρκσάιρ υπέμενε από μικρή τον χλευασμό των παιδιών της ηλικίας της ή ακόμα και σωματική κακοποίηση λόγω της περίεργης εμφάνισής της. Πάσχει από λιποδυστροφία η οποία και κάνει το δέρμα της να φαίνεται ρυτιδιασμένο και πολύ γερασμένο. Και η μητέρα της, όμως, πάσχει από την ίδια ασθένεια.

Ακούγοντας για την σπάνια ασθένειά της, ένας κορυφαίος χειρούργος της πρόσφερε μία εντελώς δωρεάν χειρουργική επέμβαση η οποία βρισκόταν σε πειραματικό στάδιο. Και πράγματι εκείνη δέχτηκε και η εγχείρηση είχε απόλυτη επιτυχία στη Ζάρα η οποία άρχισε να νιώθει και πάλι αυτοπεποίθηση ενώ σύντομα απέκτησε και σχέση με τον αγαπημένο της Ρίκι Άντριους. Μάλιστα, τώρα θέλει να περάσει και σε κολέγιο για να συνεχίσει τις σπουδές της.

Τα τελευταία χρόνια πάντως, πριν την εγχείρηση, η ζωή της Ζάρα ήταν ένας εφιάλτης. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, την κατέβασαν κλοτσηδόν από το λεωφορείο επειδή δεν μπορούσε με τίποτα να αποδείξει πως είναι ανήλικη και δικαιούταν έκπτωση στο εισιτήριο. Όταν έγινε 12 χρονών, όλοι πίστευαν πως είναι περίπου 60 στην ηλικία και με δυσκολία κατάφερνε να πείσει όλους όσοι την συναναστρέφονταν για την πραγματική της ηλικία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved