Απίστευτο: Δύο γάτες έσωσαν την ζωή μιας εγκύου‏

Η Ιλέιν Χίλτον ήταν ετοιμόγεννη, όταν οι γάτες της, της έσωσαν τη ζωή αλλά και εκείνη του αγέννητου παιδιού της.

Απίστευτο: Δύο γάτες έσωσαν την ζωή μιας εγκύου‏

Μία διαρροή υγραερίου στο μπόιλερ του σπιτιού της την οποία δεν είχε καταλάβει, απείλησε τη ζωή της μέλλουσας μαμάς και του μωρού της αλλά ευτυχώς, χάρη στις γλυκές γατούλες, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα! Όλα ξεκίνησαν όταν η έγκυος γυναίκα άρχισε να νιώθει υπνηλία.

Εξαιτίας της εγκυμοσύνης, νόμιζε ότι οφειλόταν σε αυτήν η υπνηλία της, όμως δυστυχώς οφειλόταν στο υγραέριο που ανέπνεε από τη διαρροή. Οι γάτες δεν είχαν την ίδια αντίδραση αφού από τη διαρροή του υγραερίου έπεσαν λιπόθυμες. Τότε ήταν που η Ιλέιν κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινα καθόλου καλά. Αρχικά, όταν ακόμα η Ιλέιν δεν είχε αντιληφθεί τι πραγματικά συνέβαινε, η ίδια ξάπλωσε στον καναπέ για να κοιμηθεί λίγο, όμως οι γάτες της άρχισαν να ουρλιάζουν και να κλαίνε, μην αφήνοντάς την να ξεκουραστεί.

Όταν πήγαν και κρύφτηκαν οι γάτες κάτω από τον καναπέ, ενώ κάποιες άλλες άρχισαν να τρέμουν και να παρουσιάζουν πρήξιμο στα μάτια, τότε η Ιλέιν αντιλήφθηκε το κακό που της συνέβαινε. Γι' αυτό και αμέσως κάλεσε την πυροσβεστική και χωρίς να χάσει χρόνο, πήρε τις γάτες της και βγήκε έξω από το σπίτι περιμένοντας να καταφθάσουν οι δυνάμεις. Λίγο αργότερα οι πυροσβέστες ανακάλυπταν ότι τα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα ήταν πολύ υψηλά. Αμέσως η Ιλέιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση από το μονοξείδιο του άνθρακα ενώ άγνωστο παρέμενε αν το έμβρυο είχε υποστεί κάποια βλάβη.

Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν οι γιατροί ήταν να παρακολουθούν τους παλμούς του μωρού. Η μέλλουσα μαμά έμεινε στο νοσοκομείο 4 μέρες και οι γιατροί της παρείχαν οξυγόνο μέχρι να αποβάλλει όλο το μονοξείδιο του άνθρακα από τον οργανισμό της. Η ίδια έπρεπε να περιμένει μία ολόκληρη εβδομάδα μέχρι τελικά να γεννήσει φυσιολογικά ώστε να διαπιστωθεί αν η κόρη της είχε υποστεί κάποια βλάβη.

Τελικά το μωρό ήρθε στον κόσμο και ύστερα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η μικρή ήταν απόλυτα καλά και δεν είχε επηρεαστεί από την περιπέτεια της μαμάς της.
Μετά από αυτή, η Ιλέιν έγινε εθελόντρια σε οργανισμό για ενημέρωση του κόσμου σχετικά με το υγραέριο που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και τον θάνατο. Η Ιλέιν πλέον παρακινεί τον κόσμο να αγοράζει μια συσκευή ανίχνευσης τυχόν διαρροής υγραερίου η οποία φυσικά σώζει ζωές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved