Ποια είναι η κούκλα έφηβη της φωτογραφίας;

Από μικρή φαινότανε τι σόι... κούκλα θα γινότανε για να κατακτήσει στη συνέχεια τις πασαρέλες και την καρδιά ενός από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Χόλιγουντ. Αναγνωρίζετε ποια είναι;

Ποια είναι η κούκλα έφηβη της φωτογραφίας;

Είναι η Μιράντα Κερ η οποία μονοπωλεί τη ζωή και το ενδιαφέρον του κούκλου Ορλάντο Μπλουμ. Το διάσημο μοντέλο το οποίο μάλιστα θεωρείται από τα πιο ακριβοπληρωμένα του κόσμου, σήμερα είναι μανούλα ενός πανέμορφου αγοριού που έχει αποκτήσει με τον αγαπημένο της και έχει δοθεί ολοκληρωτικά στην ανατροφή του φροντίζοντας βέβαια συγχρόνως να δηλώνει βροντερό «παρών» στον κόσμο της μόδας και της πασαρέλας.

Παρά το γεγονός ότι έχει γεννήσει σχετικά πρόσφατα, είναι περιζήτητη για τις τέλειες αναλογίες της και το υπέροχο πρόσωπό της. Η ίδια κατάφερε να αναδείξει την ομορφιά της από πολύ μικρή αφού ασχολούταν με το μόντελινγκ από την ηλικία των 13 ετών.

Μία εβδομάδα πριν γιορτάσει τα 14α γενέθλιά της ταξίδεψε μέχρι την Αυστραλία για να φωτογραφηθεί για εξώφυλλο μεγάλου περιοδικού και από τότε η καριέρα της απογειώθηκε για να θεωρείται σήμερα ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα του κόσμου. Δείτε φωτογραφίες της με ή χωρίς τον γιο της, ως τρυφερή μανούλα αλλά και ως σέξι θηλυκό στις διάφορες κοσμικές εμφανίσεις της ή πάνω στην πασαρέλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved