Τώρα το παιδί μας μπορεί να μοιάζει με Λαχανούλη!‏

Θυμάστε τον γλυκό Λαχανούλη που έκανε θραύση τη δεκαετία του '80; Η φιγούρα του επιστρέφει και πάλι, αυτή τη φορά με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία αφού δεν είναι λίγοι όσοι τον μιμούνται φορώντας περούκες που τον θυμίζουν.

Τώρα το παιδί μας μπορεί να μοιάζει με Λαχανούλη!‏

Είναι η νέα μόδα με τους φαν του Λαχανούλη να επιδίδονται ανελλιπώς σε πλέξιμο με βελονάκι –τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ δημοφιλές στην Ελλάδα ως χόμπι- για να δημιουργήσουν περούκες σαν αυτές της αγαπημένης κούκλας.

Όλα ξεκίνησαν από την Αμάντα Λίλι η οποία αποφάσισε να πλέξει περούκες με το στυλ των μαλλιών από τους Λαχανούληδες ώστε οι φανατικοί να μπορούν να ντύνονται ακριβώς όπως εκείνος!

Η Αμάντα χρησιμοποιεί ακρυλικό νήμα και φτιάχνει περούκες τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Όταν ήταν μικρή έπαιζε με Λαχανούληδες. Άρχισε να μαθαίνει να πλέκει με το βελονάκι όταν είδε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία με κάποιον που είχε φτιάξει μια περούκα τέτοιου είδους! Η πρώτη προσπάθεια ήταν αρκετά επιτυχημένη και έτσι άνοιξε διαδικτυακό κατάστημα -στο etsy που είναι διαδικτυακός τόπος για χειροποίητες δημιουργίες- το οποίο σύντομα έγινε δημοφιλές από τους φαν της αγαπημένης κούκλας οι οποίοι αγόραζαν περούκες!

Η Αμάντα πλέκει αρκετές περούκες για μωρά, όμως οι ενήλικες είναι οι καλύτεροι πελάτες της! Δείτε παρακάτω στο mothersblog.gr φωτογραφίες από μικρούς αλλά και μεγάλους Λαχανούληδες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved