Καπρίς: Το διάσημο μοντέλο μιλά πρώτη φορά για τις εξωσωματικές, τις αποβολές και την παρένθετη μητέρα!

Μπορεί να είναι από τις γυναίκες που έχουν τα πάντα, χρήματα, δόξα, ομορφιά όμως, όπως δηλώνει η ίδια, τίποτα δεν συγκρίνεται με την μητρότητα!

Καπρίς: Το διάσημο μοντέλο μιλά πρώτη φορά για τις εξωσωματικές, τις αποβολές και την παρένθετη μητέρα!

Η Καπρίς το 2011 γνώρισε τον σύντροφό της Τάι και αποφάσισαν αμέσως να ολοκληρώσουν την οικογένεια τους με ένα μωρό. Σχεδόν αμέσως έμεινε έγκυος, αλλά σε έναν υπέρηχο ρουτίνας στις 6 εβδομάδες ο γιατρός ανακάλυψε πως δεν υπάρχει εμβρυακός παλμός. Έτσι μετά από μερικές μέρες μπήκε σε διαδικασία αποβολής.

Μετά από αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης. Αν και μπήκε στην διαδικασία αυτή τρεις φορές, όλες ήταν αποτυχημένες και τότε ο γιατρός της, της πρότεινε την λύση της παρένθετης μητέρας.

Ήρθαν σε επαφή με ένα γραφείο που παρέχει υπηρεσίες για παρένθετη μητρότητα και κατέληξαν σε μια γυναίκα 34 ετών η οποία ήδη είχε 4 παιδιά. Προχώρησαν στην διαδικασία και η γυναίκα έμεινε έγκυος σε δίδυμα ενώ την ίδια ώρα η Καπρίς έμαθε πως περιμένει μωρό!

Στις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης η Καπρίς άρχισε να αιμορραγεί και ο οργανισμός έδειχνε να αποβάλει, όμως ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό! Έτσι λοιπόν σε λίγο καιρό θα κρατά στα χέρια της τα τρία της αγόρια, τα οποία θα γεννηθούν με 4 εβδομάδες διαφορά.

«Η ζωή με τα νεογέννητα δεν θα είναι εύκολη αλλά δεν αγχώνομαι για αυτό και ανυπομονώ να τα κρατήσω στην αγκαλιά μου. Είναι τα μικρά μου θαύματα και νιώθω ολοκληρωμένη», δηλώνει η ίδια στη Sun.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved