Κέιτ Μίντλετον: Θα γεννήσει εκεί όπου γέννησε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα τους γιους της!

Όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα, έτσι και η Κέιτ αποφάσισε να γεννήσει στο Lindo Wing, στο Δυτικό Λονδίνο όπου η διαμονή στην πριβέ σουίτα για φυσιολογικό τοκετό, την ημέρα, κοστίζει περίπου 10.000 λίρες, δηλαδή περίπου 12.000 ευρώ.

Κέιτ Μίντλετον: Θα γεννήσει εκεί όπου γέννησε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα τους γιους της!


Η νέα ανακαινισμένη πτέρυγά του όπου είχαν γεννηθεί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι, είναι πριβέ και απευθύνεται σε έγκυες με σοβαρές επιπλοκές, πλούσιες μέλλουσες μανούλες ή γυναίκες που πρόκειται να φέρουν στον κόσμο παραπάνω από ένα μωρά.
Τα ντελούξ δωμάτια ή οι σουίτες είναι διαθέσιμες εφόσον ζητηθούν και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο, χρηματοκιβώτιο, προσωπικό τηλέφωνο και ψυγείο. Επίσης, οι επισκέπτες της Κέιτ μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε κρασί, σαμπάνια ή ακόμα και τοστ για να «τσιμπήσουν», αν το επιθυμούν. Η δούκισσα του Κέμπριτζ επίσης θα έχει πρόσβαση στο internet, αλλά και την επιλογή να λαμβάνει τον Τύπο καθημερινά κατά τη διάρκεια της διαμονής της. Και αν έχει «λιγούρες» ή τέλος πάντων θέλει να διαλέξει το γεύμα της, είναι στη διάθεσή της προσωπικός σεφ ο οποίος και θα της σερβίρει ό,τι και αν ζητήσει.
Τέλος, το πιο σημαντικό απ' όλα είναι πως η κλινική διαθέτει μία από τις καλύτερες μονάδες νεογνών στο Λονδίνο, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 18 μωρά ενώ υπάρχει επίσης μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved