Ποιος βετεράνος παρουσιαστής καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος 14 κοριτσιών κάτω των 9 ετών;

Η ιστορία του στην τηλεόραση γραμμένη με χρυσά γράμματα ενώ την καριέρα του θα την ζήλευαν πολλόι. Δούλεψε σε ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων του κόσμου και υπήρξε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας για παραπάνω από πενήντα χρόνια διαγράφοντας μία λαμπρή πορεία στον χώρο της τηλεόρασης.

Ποιος βετεράνος παρουσιαστής καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος 14 κοριτσιών κάτω των 9 ετών;

Πλέον, ο βετεράνος παρουσιαστής βλέπει τη ζωή πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αφού την Δευτέρα φυλακίστηκε ως ένοχος για 14 κατηγορίες ασέλγειας εις βάρος μικρών κοριτσιών σε ηλικία κάτω των 9 ετών!

Είναι ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής και δημοσιογράφος Στούαρτ Χολ ο οποίος σήμερα είναι 83 χρονών, όμως αυτό δεν εμπόδισε τη δικαιοσύνη να τον καταδικάσει για τις πράξεις του.

Μάλιστα, ο δικαστής μίλησε εναντίον του με σκληρές εκφράσεις χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «οπορτουνιστικό αρπακτικό», τονίζοντας πως πίσω από τη δημόσια εικόνα του έκρυβε την «σκοτεινή πλευρά» του. Απευθυνόμενος στον ίδιο την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας μάλιστα, του είπε μεταξύ άλλων: «Κάνατε κατάχρηση εξουσίας σας καθώς στις περισσότερες από τις περιπτώσεις φαίνεται πως εκμεταλλευτήκατε τη δημόσια εικόνα σας».
Οι 13 από τις 14 υποθέσεις ασέλγειας εις βάρος ανήλικων κοριτσιών, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, αφορούν στο χρονικό διάστημα μεταξύ 1967 και 1985.

Ο Στούαρτ Χολ ο οποίος έγινε πιο γνωστός για τη μακρά θητεία του στο BBC, όταν συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε αρνηθεί τις κατηγορίες χαρακτηρίζοντάς τις «ψευδείς», «ολέθριες» και «σκληρές». Τον περασμένο Απρίλιο όμως, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανήλικα θύματά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved