Μια αληθινή Ραπουνζέλ!‏ (φωτό)

Η Ραπουνζέλ, η αγαπημένη ηρωίδα των κινουμένων σχεδίων για εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο έγινε το πρότυπο για ένα κοριτσάκι, την Μπόχτανα Στόχτσα που μακραίνει τα μαλλιά της όπως εκείνη.

Μια αληθινή Ραπουνζέλ!‏ (φωτό)


Η όμορφη ξανθιά πιτσιρίκα έχει να κόψει τα μαλλιά της τέσσερα ολόκληρα χρόνια και παρόλο που χρειάζεται πολλή περισσότερη ώρα από άλλα κοριτσάκια της ηλικίας της για να τα περιποιηθεί, δεν σκοπεύει να τα κόψει στο άμεσο μέλλον. Και για του λόγου το αληθές, θέλει δύο ολόκληρες ώρες για να τα λούσει, να τα στεγνώσει και να τα χτενίσει!
Η Μπόχτανα πάντως νιώθει πολύ καλά με την μοναδικότητά της και φυσικά έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής για όλα τα κοριτσάκια της ηλικίας της στο σχολείο.
Αυτό βέβαια δεν συνέβαινε πάντα. Όταν έμενε μαζί με την οικογένειά της στην Ουκρανία, δεν έδειχνε να είναι και τόσο δημοφιλής αφού δεν άρεσαν σε κανέναν τα πλούσια και μακριά μαλλιά της. Όταν όμως μετακόμισε με τη μητέρα στης στο Λονδίνο, έγινε στο σχολείο της το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των συμμαθητριών της. Όλες τους λένε πως θέλουν να αποκτήσουν μαλλιά σαν και τα δικά της.
Όσο για τη μητέρα της Μπόχτανα, δεν αντέδρασε αρνητικά όταν της είπε η κόρη της πως θέλει να έχει τόσο μακριά μαλλιά. Μάλιστα, τόνισε πως ένας από τους λόγους που της το επέτρεψε ήταν επειδή η ίδια είχε δει σε όνειρο ότι θα αποκτούσε ένα κοριτσάκι με μακριά μαλλιά.
«Η Μπόχτανα έχει δυνατό χαρακτήρα και δεν χρειάζεται τα μαλλιά για να είναι δημοφιλής» σχολιάζει η ευτυχής μαμά ενώ αποκαλύπτει και τις μικρές ανησυχίες που έχει σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη της κόρης της: «Αν και η Μπόχτανα ψηλώνει φυσιολογικά και για την ηλικία της είναι αρκετά ψηλή, πιστεύω ότι τα μαλλιά της δεν θα την αφήσουν να αναπτυχθεί παραπάνω καθώς αυτά μεγαλώνουν περισσότερο σε πόντους από το ύψος που παίρνει».
Η ίδια η μικρή «Ραπουνζέλ» πάντως, δείχνει να απολαμβάνει τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει λόγω του μήκους των μαλλιών της και είναι ευτυχισμένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved