Ο Χρήστος Δημόπουλος από το Ουράνιο Τόξο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

Διαδοχικά σεμινάρια στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Αθήνας και Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο πολύ γνωστός και αγαπημένος μικρών και μεγάλων από την παιδική εκπομπή «Ουράνιο τόξο», Χρήστος Δημόπουλος.

Ο Χρήστος Δημόπουλος από το  Ουράνιο Τόξο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

Τα σεμινάριά του με θέμα «Κατασκευές και Παραμύθια στην Παιδαγωγική», παρακολούθησαν σπουδαστές παιδαγωγικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποκομίζοντας μία εξαιρετική εμπειρία. Ο αγαπημένος παρουσιαστής των παιδιών και συγγραφέας, συζήτησε με τους σπουδαστές, δεν παρέλειψε να δώσει και χρήσιμες συμβουλές που αφορούν στη συμπεριφορά των παιδιών αλλά και στις σχέσεις τους με τους ενηλίκους, ενώ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει έκθεση αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων που επιμελήθηκαν οι ίδιοι!


Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ειδικής παρουσίασης του βιβλίου του με τίτλο Κατασκευές από το Ουράνιο Τόξο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πατάρι του ΙΑΝΟΥ Β.Ελλάδος όπου φιλοξενείται παράλληλα από τις 7 Ιουνίου και η Έκθεση Αυτοσχέδιων Μουσικών Οργάνων των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Η έκθεση μεταφέρθηκε στο γνωστό βιβλιοπωλείο μετά την τεράστια προσέλευση του κοινού αλλά και σχολείων σε όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην δημοτική βιβλιοθήκη Τριανδρίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Αμέσως μετά όλοι μαζί βρέθηκαν στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ όπου ο Χρήστος Δημόπουλος παρουσίασε το βιβλίο του με τη συνεργασία των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ που είχαν αναλάβει την ξενάγηση των επισκεπτών της εκδήλωσης στην έκθεση των αυτοσχέδιων οργάνων. Μόλις ολοκληρώθηκε η παρουσίαση, ο κ. Δημόπουλος περιηγήθηκε στην έκθεση όπου ενημερώθηκε από τους σπουδαστές για τον τρόπο που δούλεψαν αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα και δήλωσε ενθουσιασμένος με την φαντασία τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved