Ο θηλυκός «Μόγλης»‏ (Φωτογραφίες)

Η Τίπι Ντεγκρε ή αλλιώς ο θηλυκός «Μόγλης», γεννήθηκε και έζησε μέχρι τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής της στην Αφρική. Η διαφορά με υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της είναι ότι για φίλους είχε μόνο ζώα.

Ο θηλυκός «Μόγλης»‏ (Φωτογραφίες)

Ο ελέφαντας ήταν ο αδελφός της ενώ λιοντάρια φίδια και λεοπαρδάλεις ήταν οι φίλοι της. Σήμερα η Τίπι είναι 23 ετών, ζει στην Γαλλία και πρόσφατα δημοσίευσε ένα βιβλίο με φωτογραφίες, που τράβηξαν οι γονείς της, από την ζωή της εκεί.
Η μητέρας της μιλώντας για το πώς ήταν η ζωή τους εκεί είπε πως ο καθημερινός της φόβος ήταν μήπως οι μαϊμούδες κλέψουν τις πάνες του μωρού. Η Τίπι είχε απόλυτη ελευθερία και έπαιζε με τον "αδελφό" της τον ελέφαντα και την φίλη της την λεοπάρδαλη. Συχνά φώναζε και την μητέρα της για να της δείξει πώς τρώει ο "αδελφός" της. Είχε μια τεράστια "παιδική χαρά" όπου εκεί έπαιζε με τους ελέφαντες. Μιλούσε με τα ζώα! Κυρίως έπαιζε με ελέφαντες αλλά έκανε φίλους και ζώα που ήταν ορφανά και τα έφερναν εκεί οι αγρότες.
Δεν έτυχε ποτέ να συμβεί κάποιο σοβαρό περιστατικό όσο αναφορά τις σχέσεις τις με τα ζώα. Μια φορά μόνο μια μαϊμού της τράβηξε τα μαλλιά γιατί ζήλευε και ένα Μέρκατ την τσίμπησε στην μύτη.
Τώρα που δεν ζει πια στην Αφρική, της λείπουν πάρα πολύ τα ζώα. Μάλιστα έχει πάρει έναν παπαγάλο ο οποίος είναι όλη την ώρα πάνω στον ώμο της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved