Τσάνινγκ Τάτουμ: Η πατρότητα και τα φάρμακα που του έδινε ο πατέρας του για να είναι καλός μαθητής!

Πατέρας έγινε πριν από μερικές μέρες ο Τσάνινγκ Τάτουμ.

Τσάνινγκ Τάτουμ: Η πατρότητα και τα φάρμακα που του έδινε ο πατέρας του για να είναι καλός μαθητής!

Το ζευγάρι μέχρι και την γέννηση του παιδιού δεν ήθελε να ανακοινώσει το φύλο του μωρού. Τελικά η μικρή Εβερλι ήρθε στον κόσμο στις 31 Μαΐου.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός στο Vanity Fair λίγο πριν γεννήσει η γυναίκα του δηλώνει πολύ ευτυχισμένος ενώ μιλά για τους δικούς τους γονείς αλλά και πως θέλει να είναι με το παιδί του!

Οι γονείς του, όπως λέει, του έδωσαν ένα παράδειγμα για το πως είναι να είσαι ο καλύτερος και ο χειρότερος γονιός και θέλει να προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί και πάνω από όλα να είναι καλός φίλος με το παιδί του. Ένα πράγμα το οποίο δεν θέλει καθόλου είναι το γνωστό που όλοι οι γονείς λένε... «δεν θέλω να κάνεις τα ίδια λάθη με εμένα».

«Ο πατέρας μου μεγαλώνοντας δεν είχε πολλά χρήματα και δεν είχε και εκπαίδευση και για αυτό φόρτωνε εμένα να τα κάνω ,πράγμα που δεν ήθελα», λέει ο Τσάνινγκ.
«Διαβάζω πολύ αργά και χρειάζομαι περισσότερο χρόνο από ότι άλλοι ηθοποιοί για να το μάθουν. Το μαθαίνω όμως και μπορώ να σού πω ότι γράφει μέσα. Δεν θα πιέσω το παιδί μου να πάρει φάρμακα για να μπορεί να τα πάει καλύτερα στο σχολείο όπως έκανε ο πατέρας μου σε εμένα. Ναι μεν σε βοηθούν στο σχολείο αλλά σε κάνουν σαν να είσαι ζόμπι και σε πιάνει κατάθλιψη .Καταλαβαίνω γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν», αποκαλύπτει ο ίδιος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved