Πεντάχρονο αγόρι σώθηκε από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο χάρη στο συνδρόμο που πάσχει!

Ενα αγόρι πέντε ετών χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο έτρεχε με ταχύτητα 30 μίλια/ώρα έξω από το σπίτι του στο Εσεξ.

Πεντάχρονο αγόρι σώθηκε από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο χάρη στο συνδρόμο που πάσχει!

Ο πιτσιρικάς ήταν μαζί με την οικογένεια του και την ώρα που πήγαινε να περάσει τον δρόμο και να πάει απέναντι, ξαφνικά το αυτοκίνητο έπεσε πάνω του, τον χτύπησε, τον πέταξε ψηλά κι έπειτα προσγειώθηκε στο πεζοδρόμιο. Οι γονείς του είχαν σοκαριστεί βλέποντας τα όσα διαδραματίζονταν αλλά όπως είπαν έγιναν και όλα τόσο γρήγορα όπου δεν είχαν καν την ευκαιρία να κάνουν κάτι για να το αποτρέψουν. Λίγη ώρα μετά ο πεντάχρονος σηκώθηκε σα να μην είχε συμβεί τίποτα ενώ το αυτοκίνητο ήταν σχεδόν κατεστραμμένο! Πώς έγινε αυτό;

Ο Τζέιντεν Τσάνελ εξαιτίας του συνδρόμου που πάσχει, το οποίο ονομάζεται ''σύνδρομο υπερευλυγισίας των αρθρώσεων'' (hypermobility syndrome), επέζησε από αυτό το τρομερό ατύχημα. καθώς οι γιατροί πιστεύουν ότι το σώμα του βοήθησε στο να απορροφήσει τον αντίκτυπο που προκάλεσε η σύγκρουση. Το κολλαγόνο που έχει στο δέρμα του και στους συνδέσμους του είναι πιο ασθενές από ότι πρέπει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει τις αρθρώσεις να είναι πιο χαλαρές και αν τους επιτρέπει να μπορούν να επεκταθούν παραπάνω από το συνηθισμένο. Η μητέρα του Τζέιντεν, Σαμάνθα 25 ετών δήλωσε πως αν ήταν κάποιο άλλο αγόρι στην θέση του δεν θα είχε επιβιώσει από την σύγκρουση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved