Γεννήθηκαν τα πεντάδυμα από την φυσιολογική σύλληψη‏! Ολα πήγαν καλά! (φωτογραφίες)

Η Αλεξάνδρα Κινόβα γέννησε χθες, τα πεντάδυμά της. Τέσσερα αγοράκια και ένα κοριτσάκι. Η γέννα έγινε με καισαρική τομή και όπως είπαν οι γιατροί επιπλοκές δεν υπήρξαν.

Τόσο η μητέρα όσο και τα μωρά βρίσκονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά οι γιατροί είπαν πως τα μωρά έχουν μεγάλες πιθανότητες να μεγαλώσουν υγιή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κατά την διάρκεια του τοκετού, παρόν ήταν και ο πατέρας των μωρών. Η οικογένεια έχει ακόμα ένα αγοράκι το οποίο βοήθησε για να διαλέξουν ονόματα στα νέα μέλη της οικογένειας. Τα ονόματα των μωρών είναι: Ντάνιελ ,Μάικλ, Αλεξ, Μάρτιν και το κοριτσάκι Τερέζα.

Η οικογένεια δεν ήξερε το φίλο για όλα τα μωρά καθώς τα δύο ήταν κρυμμένα πίσω από τα αδελφάκια τους. Είναι η πρώτη γέννα με πεντάδυμα στην Τσεχία, τα οποία προήλθαν από φυσιολογική σύλληψη. Να σημειώσουμε επίσης, ότι αρχικά οι γιατροί είχαν πει στην Κίνοβα ότι θα φέρει δίδυμα, αργότερα αύξησαν τον αναμενόμενο αριθμό των εμβρύων σε τέσσερα, και μόλις λίγο χρόνο πριν τη γέννα προσδιόρισαν ότι θα είναι πέντε.

Γεννήθηκαν τα πεντάδυμα από την φυσιολογική σύλληψη‏! Ολα πήγαν καλά! (φωτογραφίες)
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved