Πενηντάχρονη γυναίκα γέννησε το εγγόνι τη‏ς! (φωτογραφίες)

Η Λίντα Σιρόις κράτησε τον λόγο της και γέννησε τον εγγονό της.

Πενηντάχρονη γυναίκα γέννησε το εγγόνι τη‏ς! (φωτογραφίες)

Η κόρη της Λίντα, Έιντζελ Χέμπερτ που είναι 25 ετών, έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά της το οποίο δεν της επιτρέπει να μείνει έγκυος καθώς δεν είναι ασφαλές για εκείνη. Έτσι η μητέρα της Έιντζελ, γέννησε τον εγγονό της Μέιντεν Χέμπερτ, ως παρένθετη μητέρα! Ο Μέιντεν, απ' ό,τι λέει η μητέρα του, τρώει σαν πρωταθλητής και δεν κάνει πολύ φασαρία!

Η Λίντα δήλωσε πως για χρόνια προσπαθούσε να πείσει την κόρη της να γίνει παρένθετη μητέρα αφού ο γιατρός της έλεγε ότι δεν επιτρέπεται να μείνει έγκυος για να μην επιβαρύνει την κατάσταση της υγείας της. Τελικά η Έιντζελ και ο σύζυγός της αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υλοποίηση της πρότασης, αφού ήταν ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουνε παιδί χωρίς να ρισκάρουν τη ζωή της.

Το ωράριο της Έιντζελ μαζί με το σπερματοζωάριο του συζύγου της εμφυτεύτηκαν με επιτυχία. "Ήταν πάρα πολύ απλό'', δήλωσε η Λίντα, αφού η κατάσταση της υγεία της κόρης της απέκλειε 100% μια εγκυμοσύνη.

Το ζευγάρι στην αρχή είχε απογοητευτεί αρκετά. Οταν η μητέρα της, της έκανε την πρόταση για να γίνει παρένθετη μητέρα, η Έιντζελ δεν την είχε λάβει στα σοβαρά υπόψιν της, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι που την κάλεσε και την ρώτησε αν η πρόταση ισχύει ακόμα.

Το απογοητευτικό ήταν ότι οι περισσότερες κλινικές της περιοχής τους, απέρριπταν το σχέδιο τους. Τελικά όμως το αναπαραγωγικό κέντρο επιστήμης στο Λέξικτον της Μασαχουσέτης δέχθηκε να κάνει παρένθετη μητέρα την 50χρονη, αλλά με αυστηρές προϋποθέσεις.

Η εμφύτευση έγινε και μάλιστα έμεινε έγκυος από τον πρώτο γύρο εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η Λίντα δήλωσε ότι η εγκυμοσύνη ήταν σχετικά εύκολη σε σχέση με τις προηγούμενες τρεις που είχε στο παρελθόν, χωρίς ναυτίες και κούραση καθώς δεν είχε και μικρά παιδιά να προσέχει, αφού ο μικρότερος γιός της σπουδάζει στο κολέγιο. Γέννησε με προγραμματισμένη καισαρική και μέσα στο χειρουργείο ήταν και η κόρη της αλλά και ο γαμπρός της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved