Γιάννης Βαρδής: «Έχουμε βάλει μπροστά για δεύτερο παιδί!»

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε με τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα στο Ooh la la τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ με τη Σάσα Σταμάτη, για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού και για το εάν έχει αλλάξει η σεξουαλική τους ζωή μετά το παιδί!

Γιάννης Βαρδής: «Έχουμε βάλει μπροστά για δεύτερο παιδί!»

Όταν η Σάσα Σταμάτη ρώτησε το ζευγάρι αν θέλει να κάνει δεύτερο παιδί και αν έχουν βάλει «μπροστά», η Νατάσα Σκαφίδα, σύζυγος του Γιάννη Βαρδή απάντησε ότι έχουν βάλει ήδη μπροστά για το δεύτερο παιδί.

Και οι δύο θέλουν αν μεγαλώσουν την οικογένειά τους και ελπίζουν να το κάνουν σύντομα. Αν και θα ήθελαν αυτή τη φορά να αποκτήσουν αγόρι, εξήγησαν ότι ακόμη και κοριτσάκι να έρθει για δεύτερη φορά, δεν θα στεναχωρηθούν.

Μεταξύ άλλων όμως, ερωτήθηκαν και για τη σεξουαλική τους ζωή και άν το σεξ έχει μπει σε δεύτερη μοίρα, δεδομένου ότι τα ζευγάρια συνήθως μετά το πρώτο παιδί διαμαρτύρονται ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

Τόσο ο Γιάννης Βαρδής όσο και η Νατάσα Σκαφίδα, αποκάλυψαν ότι η σεξουαλική τους ζωή δεν έχει μπει σε δεύτερη μοίρα και είναι όλα όπως και πριν έρθει στη ζωή τους η λατρεμένη κόρη τους, Κατερίνα!

Διαβάστε επίσης:

Νατάσα Σκαφίδα-Γιάννης Βαρδής: Κι όμως στόλισαν νωρίτερα! Δείτε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Η κόρη γνωστού Έλληνα τραγουδιστή έγινε 10 μηνών και αυτές είναι 10 από τις ωραιότερες φωτογραφίες της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved