Σίσσυ Φειδά: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της στην Καρδαμύλη

Η κόρη της είναι η προτεραιότητά της!

Σίσσυ Φειδά: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της στην Καρδαμύλη

Η Σίσσυ Φειδά δεν διαφέρει σε τίποτε από τις άλλες μαμάδες. Μπορεί να είναι διάσημη αλλά φροντίζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να είναι η μαμά της διπλανής πόρτας.

Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η ίδια φροντίζει να περνά όλο της τον ελεύθερο χρόνο με την κόρη της Διώνη και τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η Σίσσυ Φειδά και η οικογένειά της ταξίδεψαν μέχρι την Καρδαμύλη, το όμορφο παραθαλάσσιο χωριό στη Μάνη. Εκεί μαμά και κόρη έβγαλαν φωτογραφία που έπειτα, δημοσίευσε (η μαμά) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«...today...», σχολίασε η χαρούμενη μαμά συνοδεύοντας το σχόλιό της με τα hastags: #mylove #mother #motheranddaughter #myendlesslove #myprincess

Μπορεί να είναι μια διάσημη μαμά, μπορεί να εκθέτει τον εαυτό της στα social media, όμως με την κόρη της δεν συμβαίνει το ίδιο! Φροντίζει πάντα να μην αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά της μικρούλας, προστατεύοντας τη από το διαδίκτυο!

Δείτε τη φωτογραφία στην παραλία της Καρδαμύλης παρακάτω καθώς και άλλες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τη μικρή της κόρη στο Instagram

Διαβάστε επίσης:

Η Σίσσυ Φειδά στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Δείτε την κόρη της να ποζάρει κάτω από αυτό

Η Σίσσυ Φειδά με την κόρη της στα χιόνια

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved