Η ιστορία πίσω από αυτό το «μωρό του ουράνιου τόξου» θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια (pics)

Η Charlotte είναι ένα «μωρό του ουράνιου τόξου» και η ιστορία της θα σας συγκινήσει.

Η ιστορία πίσω από αυτό το «μωρό του ουράνιου τόξου» θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια (pics)

Ως «μωρό του ουράνιου τόξου» λένε ένα μωρό που γεννιέται λίγο μετά την απώλεια ενός προηγούμενου μωρού λόγω αποβολής, θνησιμότητας ή Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου. Αυτός ο όρος δίνεται σε αυτά τα μωράκια επειδή ως είθισται ένα ουράνιο τόξο βγαίνει μετά από μια καταιγίδα, δίνοντάς μας ελπίδα για το τι πρόκειται να έρθει.

Αν και αυτό το συναίσθημα της ελπίδας, είναι δύσκολο να αποτυπωθεί στο χαρτί, η φωτογράφος Jen Priester βρήκε εκπληκτική την ιδέα των γονιών της Charlotte. Και της έδωσε «ζωή» μέσα από το φακό της. Η φωτογράφος, λοιπόν, τοποθέτησε το μωρό πάνω σε ένα γκρι χαλί για να αντιπροσωπεύει τους γκρίζους ουρανούς που έρχονται με τις καταιγίδες και δίπλα τοποθέτησε άσπρο μαλλί, που συμβολίζει τα σύννεφα.

charllotte1



Στη συνέχεια, πήρε λωρίδες από ύφασμα, στα χρώματα του ουρανίου τόξου και τα έβαλε έτσι, ώστε να μοιάζουν με ουράνιο τόξο. «Το ουράνιο τόξο έρχεται από τον ουρανό στη γη (κόκκινο από τον ουρανό, βιολετί από τη γη) για να δείξει την Πίστη στο Θεό. Σε αυτή τη φωτογράφηση επέλεξα να ξεκινήσω από τη γη στον ουρανό, για να δείξω την Πίστη στο Θεό και το δώρο που στέλνει Εκείνος, μετά από μία καταιγίδα. Και το δώρο αυτό δεν είναι άλλο, από το μωρό του ουράνιου τόξου!!!» εξηγεί η φωτογράφος.

Δείτε στην παρακάτω gallery, φωτογραφίες μωρών του ουρανίου τόξου, αλλά και γυναίκες έγκυες, σε μωρά του ουρανίου τόξου!

Διαβάστε επίσης

Εσείς γνωρίζετε γιατί κάποια μωρά ονομάζονται «μωρά του ουράνιου τόξου»;

Έγκυος μετά από πολλαπλές αποβολές... Πώς θα τα βγάλω πέρα 9 μήνες;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved