Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα η γνωστή ηθοποιός και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες

Αυτό και αν ήταν μεγάλη έκπληξη!

Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα η γνωστή ηθοποιός και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες

Η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε τον καλό της κάτω από άκρα μυστικότητα σε ιδιωτική τελετή στο Malibu την Τρίτη το απόγευμα, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα.

Η Amy Schumer και ο γνωστός σεφ Chris Fischer είναι επίσημα παντρεμένοι. Αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης, αφοσίωσης και αγάπης, μπροστά σε μόνο 80 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal, Jennifer Lawrence, Larry David και David Spade.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, 15 Φεβρουαρίου η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από το γάμο της σχολιάζοντας απλά: «Ω ναι!»

Στο γάμος της υπήρχε και μια αρκετά συγκινητική στιγμή! Η Amy χόρεψε με τον πατέρα της και έκανε τους πάντες να δακρύσουν, μιας και ο πατέρας της βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι!

amyschumer 15 2 2018 22 33 44 791

Τα νέα του γάμου έρχονται μόνο μερικές μέρες μετά τα νέα της σχέσης της ηθοποιού με τον σεφ. Και πάλι η ίδια επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με τον Fischer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία που την έδειχνε να φιλά στο στόμα, τον πλέον σύζυγό της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες από το γάμο τους. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε να ζήσουν ευτυχισμένοι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved