Μπήκε στην 33η εβδομάδα, έχει τη βαλίτσα για το μαιευτήριο έτοιμη και ανυπομονεί για τη γέννα

Οι τελευταίες εβδομάδες δεν περνούν με τίποτα!

Μπήκε στην 33η εβδομάδα, έχει τη βαλίτσα για το μαιευτήριο έτοιμη και ανυπομονεί για τη γέννα

Η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφίζει την κοιλιά της στην 33η εβδομάδα της κύησης και εξομολογείται!

«Δουλεύω στην 33η εβδομάδα! Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν μπορώ να βολευτώ με τίποτα. Τον νιώθω να βρίσκεται χαμηλά και περνάω όλο το βράδυ στην τουαλέτα που σηκώνομαι για να πάω να ουρήσω. Έχει επίσης λόξυγγα. Έντονο λόξυγγα όλο το βράδυ. Παρόλα αυτά προσπαθώ να μην κάνω αυτές τις σκέψεις... σκέφτομαι ότι είναι το τελευταίο μου μωρό και πόσο σημαντικό είναι αυτό. Αγόρασα παιδικά αγορίστικα ρούχα, τα έπλυνα όλα. Αγόρασα θήλαστρο και μπιμπερό. Σε μερικές εβδομάδες θα γεννήσω και έχω έτοιμη τη βαλίτσα μου. Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου γέννησα δύο εβδομάδες νωρίτερα, για αυτό προετοιμάζομαι. Συγχωρήστε την ακαταστασία που βλέπετε πίσω μου. Κάνω κάποιες αλλαγές στο γραφείο και την τραπεζαρία!».

jessiejamesdecker 14 2 2018 22 24 35 855

Τον περασμένο Οκτώβριο η Jessie James είχε αποκαλύψει ότι αυτή θα είναι η τρίτη και η τελευταία της εγκυμοσύνη. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε εξηγήσει ότι εκείνη και ο σύζυγός της δεν θα προσπαθήσουν για τέταρτο παιδί.

Όταν το UsWeekly πέτυχε τη μέλλουσα μαμά στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της ίσως υποβληθεί σε βαζεκτομή ώστε να μην υπάρχουν πιθανότητες για μια τέταρτη εγκυμοσύνη!

Διαβάστε επίσης:

Λίγο πριν φορέσει την μπλούζα, ποζάρει με κολάν και με γυμνή κοιλίτσα

Το μωρό κλωτσάει και η διάσημη μαμά μας δείχνει την κοιλίτσα της (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved