Ο εκκεντρικός τραγουδιστής έκανε την έκπληξη: Αρραβωνιάστηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (pics)

Αυτή και αν είναι έκπληξη. Ο εκκεντρικός τραγουδιστής έκανε την ανατροπή και αρραβωνιάστηκε τη αγαπημένη του, την ημέρα των Ερωτευμένων!

Ο εκκεντρικός τραγουδιστής έκανε την έκπληξη: Αρραβωνιάστηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (pics)

Η αλήθεια είναι ότι από τον συγκεκριμένο σταρ δεν το περιμέναμε. Να αρραβωνιαστεί, δηλαδή, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Αλλά γι’ αυτό υπάρχουν οι ανατροπές και ο διάσημος τραγουδιστής την έκανε με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Ζήτησε σε γάμο την αγαπημένη του τη μέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι.

tommylee1

Ο λόγος για τον Tommy Lee, ο οποίος αποκάλυψε μέσα από το λογαριασμό του, στο Instagram τον αρραβώνα του με την Brittany Furlan. «Λοιπόν, αυτό σίγουρα κερδίζει τα σοκολατάκια» έγραψε ο τραγουδιστής ως σχόλιο στη φωτογραφία που ανέβασε, με το εντυπωσιακό μονόπετρο να κοσμεί το δάχτυλο της αγαπημένης του. Και σίγουρα για την 31χρονη Furlan ήταν η μεγαλύτερη και καλύτερη έκπληξη της ζωής της.


https://www.instagram.com/p/BfK-_F_Ahw7/

Όπως, άλλωστε, έγραψε και η ίδια στο λογαριασμό της στο Twitter: «Η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο με τον καλύτερο μου φίλο». Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι επιβεβαιώθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν το ζευγάρι «συνελήφθη» σε τρυφερές στιγμές στο Calabasas, στην California.

Διαβάστε επίσης

Η ηθοποιός αρραβωνιάστηκε! Δείτε την αντίδρασή της στη θέα του δαχτυλιδιού (vid)

Διάσημες γυναίκες που μίλησαν ανοιχτά για τη βία που έζησαν μέσα σε σχέση

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved