Έξυπνα tips για να βγάλετε τις τέλειες φωτογραφίες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας (pics)

Η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος για μία γυναίκα. Γιατί, να μην είναι ωραίες και οι φωτογραφίες, που θα βγάλεις κατά τη διάρκειά της;

Έξυπνα tips για να βγάλετε τις τέλειες φωτογραφίες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας (pics)

Είτε είναι μία εύκολη εγκυμοσύνη, είτε έχει τις δυσκολίες της. Είτε σου αρέσουν και απολαμβάνεις τις αλλαγές στο σώμα σου, είτε όχι, ένα είναι το σίγουρο: θέλεις να αιχμαλωτίσεις, όσες περισσότερες στιγμές από τότε που ήσουν/είσαι έγκυος. Όπως, όλες οι γυναίκες, άλλωστε.

Και ποιος καλύτερος τρόπος από τις φωτογραφίες, που αργότερα θα ξεφυλλίζεις το άλμπουμ ή θα τις βλέπεις στον υπολογιστή σου και θα σε πλημμυρίζουν οι αναμνήσεις από την περίοδο αυτή; Βέβαια, το «Ωχ, πώς ήμουν έτσι» ή το «Θεέ μου πώς βγήκα έτσι», είναι φράσεις, που η αλήθεια είναι, ότι παίζουν αρκετά.

Για να μην πεις, λοιπόν, καμία από τις παραπάνω δύο φράσεις, αλλά και για να βγάλεις φωτογραφίες, όπως αυτές που βλέπουμε στα περιοδικά ή στο διαδίκτυο, σου έχουμε tips για ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, γεμάτο συναισθήματα, όπως γεμάτη συναισθήματα είναι και η περίοδος της εγκυμοσύνης. Η Leah Cook εξηγεί τους τρόπους για να το πετύχετε.

Τα χέρια στην κοιλιά

egkymosini photos 4

Πρόκειται για μία φυσική κίνηση, που περικλείει τρυφερότητα. Και είναι και από τις πιο δημοφιλείς πόζες.

Τράβηξε από ψηλά

egkymosini photos 5

Αν βρίσκεσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και η κοιλίτσα σου έχει μεγαλώσει αρκετά, ένα έξυπνο κόλπο είναι να τραβήξεις τη λήψη από ψηλά, ενώ είσαι ξαπλωμένη. Με αυτόν τρόπο, δεν φαίνεται έντονο και το πρήξιμο των τελευταίων εβδομάδων.

Κοίταξε ευθεία την κοιλιά σου

egkymosini photos 6

Κι εδώ είναι μία πόζα για όταν θα βρίσκεσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Εξαρτάται, βέβαια, και από το μέγεθος της κοιλιάς και τι φοράς. Ένα στενό φόρεμα, για παράδειγμα, που τονίζει την κοιλίτσα είναι μία καλή επιλογή. Εδώ, κρατάς την κοιλίτσα σου, κοιτώντας την τρυφερά. Από τα πιο γλυκά κλικ.

Προτίμησε ένα φυσικό φόντο

egkymosini photos 1

Από τις φωτογραφίες που λατρεύουμε (και ζηλεύουμε, η αλήθεια) είναι εκείνες, που έχουν πίσω τους ένα μαγευτικό σκηνικό. Βρείτε αυτό που σας αρέσει και σας φτιάχνει τη διάθεση, παίξτε με τα χρώματα της φύσης και τραβήξτε την τέλεια ρομαντική φωτογραφία. P.s. Το ηλιοβασίλεμα ενδείκνυται.

«Αιχμαλώτισε» τα συναισθήματα

egkymosini photos 2

Φωτογραφίες εγκυμοσύνης, χωρίς το μέλλοντα μπαμπά, δεν γίνεται. Επιλέξτε ένα φυσικό σκηνικό, αγκαλιαστείτε κι αφήστε τα συναισθήματα να αποτυπωθούν με ένα κλικ

Οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά

egkymosini photos 3

Εάν είσαι ήδη μανούλα κι έχεις παιδί ή παιδιά, εννοείται ότι οι φωτογραφίες πρέπει να είναι πολλές. Από τις πιο τρυφερές πόζες είναι εκείνη με τα παιδιά και την κοιλιά, που είτε τη χαϊδεύουν, είτε τη φιλάνε, είτε είναι ξαπλωμένα σε αυτήν. Προτίμησε τις όλες.

Διαβάστε επίσης

Τα πιο φωτογενή πρόσωπα, στις πιο απίθανες λήψεις (pics)

Είκοσι φωτογραφίες γεμάτες δυνατά συναισθήματα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved