Διακόσμηση παιδικού δωματίου: Απίθανες ιδέες για αγόρια «κολλημένα» με το ποδόσφαιρο (pics)

Σας ζήτησε ο γιος σας να αλλάξετε τη διακόσμηση του δωματίου του και να την κάνετε πιο… ποδοσφαιρική; Σας έχουμε απίθανες και οικονομικές ιδέες.

Διακόσμηση παιδικού δωματίου: Απίθανες ιδέες για αγόρια «κολλημένα» με το ποδόσφαιρο (pics)

Τα περισσότερα αγόρια είναι «κολλημένα» με τη μπάλα. Κι εκεί γύρω στη δευτέρα δημοτικού, σας ζητάνε να κάνουν το δωμάτιο τους πιο ποδοσφαιρικό. Ή μπασκετικό, αφού έχει εξίσου μεγάλη πέραση στα αγόρια, ως σπορ. Ωραία τα cars και ο Superman και ο Spiderman, αλλά πολλά αγόρια, μεγαλώνοντας θέλουν μία ποδοσφαιρική νότα στο δωμάτιο τους.

diakosmisi podosfairo 4

Και μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές χωρίς να ξοδευτείτε. Μπορείτε να προσθέσετε μικρές πινελιές και η αλλαγή που θα πετύχετε να είναι εντυπωσιακή. Για αρχή, συζητείστε με το παιδί, αν θέλει το δωμάτιο του να «ντυθεί» στα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας ή να περισσότερο ουδέτερο και να παραπέμπει σε γήπεδο ποδοσφαίρου.

diakosmisi podosfairo 10

Στην περίπτωση, που προτιμά τα χρώματα της ομάδας του, το πιο απλό και ανέξοδο, είναι να κολλήσετε στους τοίχους αφίσες των παικτών της ομάδας του. Για να μη σκιστούν εύκολα, μπορείτε να προσθέσετε πλαίσια. Επίσης, μία πολύ ωραία ιδέα (την έχουμε δοκιμάσει), είναι να κορνιζάρετε φανέλες της ομάδας του ή αγαπημένων παικτών του και να τις κρεμάσετε στους τοίχους. Επίσης, στο εμπόριο ή στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε μία τεράστια συλλογή από αυτοκόλλητα τοίχου με θέμα το ποδόσφαιρο.

diakosmisi podosfairo 6



Στο εμπόριο θα βρείτε και πολλά διακοσμητικά ποδοσφαίρου και πάντα αναμνηστικά της ομάδας του. Μπορείτε, λοιπόν, να τοποθετήσετε στον τοίχο μικρά ξύλινα ράφια και να βάλετε πάνω σε αυτά τα διακοσμητικά, όπως κούπες, κουκλάκια, μπάλες, απομιμήσεις κυπέλλων κ.α. επίσης, μπορείτε να επιλέξετε χαλί στα χρώματα της ομάδας του ή χαλί με σχέδιο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Επιπλέον, μία άλλη ιδέα είναι να του αγοράσετε σεντόνια ή πάπλωμα της ομάδας του.

Δείτε παρακάτω περισσότερες ιδέες

Διαβάστε επίσης

Deco: Παιδικό δωμάτιο σε τόνους τιρκουάζ (φώτο)

Τριάντα πέντε ιδέες για μοντέρνα παιδικά δωμάτια

Παιδικό δωμάτιο για αγόρια – 20 ιδέες διακόσμησης με θέμα το αυτοκίνητο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved