Πώς το μουρουνέλαιο δίνει τέλος στα κρυολογήματά σου

Ο καιρός μοιάζει ασταθής, ο ήλιος ξεγελά καθημερινά την επιλογή των ρούχων μας, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το να αρρωσταίνουμε συχνά.

Πώς το μουρουνέλαιο δίνει τέλος στα κρυολογήματά σου

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν, να αντισταθούμε στις ιώσεις του Χειμώνα, όπως είναι η γρίπη και τα μικρά κρυολογήματα, και να αποφύγουμε άλλες πολύ σοβαρότερες ασθένειες, είναι η σωστή διατήρηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Διότι, σε κανένα σπίτι με παιδιά δεν χρειάζεται να «ανακυκλώνονται» οι ιώσεις!

Η λύση στο παραπάνω πρόβλημα, βρίσκεται στο μουρουνέλαιο. Αυτό συμβαίνει διότι το μουρουνέλαιο σου δίνει τα άκρως ωφέλιμα ΩΜΕΓΑ-3 λιπαρά οξέα, σε συνδυασμό με την πολύτιμη Βιταμίνη D3.



Το μουρουνέλαιο μας βοηθά να καταφέρουμε να κρατήσουμε -με επιτυχία- τις ιώσεις μακριά από το σπίτι και την οικογένειά μας. Η αλήθεια είναι πως το μουρουνέλαιο δεν βάζει απλώς «τέλος» στα κρυολογήματα των μελών της οικογένειας, αλλά ενισχύει και τις λειτουργίες του καρδιαγγειακού και του νευρικού συστήματος, των ματιών και της όρασης, των αρθρώσεων, και συνολικά ολόκληρου του οργανισμού. Το αυθεντικό Νορβηγικό μουρουνέλαιο MOLLER’S διατίθεται σε υγρό καθαρό μουρουνέλαιο (με 3 επιλογές γεύσεων), ή σε μορφή κάψουλας που συνδυάζει μουρουνέλαιο και ιχθυέλαιο. Παρόλα αυτά, όλες οι μαμάδες ξέρουμε πως μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να κάνεις το παιδί σου να πάρει κάτι ωφέλιμο για τον οργανισμό του. Για αυτόν τον λόγο, το σημαντικότερο πλεονέκτημα του μουρουνέλαιου της MOLLER’S είναι πως βγαίνει σε μικρά ζελεδάκια που έχουν τη μορφή ψαριών, κάτι που κάνει ακόμη και τα πιο «απαιτητικά» παιδιά να το αγαπήσουν στη στιγμή! Βέβαια η περιεκτικότητά τους σε ωμέγα-3 είναι αρκετά μικρότερη από ότι στο υγρό.

products mollers



Με εμπειρία που φτάνει τα 163 χρόνια, η MOLLER’S μοιάζει να ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις ιδιότητες που δίνει στον οργανισμό σου το μουρουνέλαιο και το ιχθυέλαιο. Για να μάθεις κι εσύ περισσότερα για τις πολύ αυστηρές προδιαγραφές καθαρότητας και την ποιότητα της MOLLΕR’S, μπορείς να ζητήσεις από την εταιρία να σου αποσταλεί το σχετικό φυλλάδιο ή απλώς να κάνεις κλικ στο official website της MOLLER’S.

Apollonian Nutrition, 16χλμ. Λεωφ. Σπάτων, Αθήνα, τηλ. 210-8100008

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved