Απίστευτο! Η ζωή μίας μαμάς με τρίδυμα και δίδυμα παιδιά (pics)

Ακούγεται παράξενο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μία μαμά από την Ιαπωνία γέννησε δίδυμα αγόρια και λίγα χρόνια μετά, τρίδυμα αγοράκια!

Απίστευτο! Η ζωή μίας μαμάς με τρίδυμα και δίδυμα παιδιά (pics)

Η Sachina με δύο γέννες κατάφερε να γίνει πολύτεκνη μητέρα πέντε παιδιών, με την ίδια και το σύζυγό της, να δηλώνουν ευλογημένοι γονείς. Αν και μόλις άκουσαν στη δεύτερη εγκυμοσύνη ότι περιμένουν τρίδυμα παιδιά, ένιωσαν πανικοβλημένοι, για το πώς θα τα καταφέρουν, αφού τα μεγαλύτερα παιδιά τους, τα δίδυμα αγόρια, ήταν τότε μόλις 3 χρόνων.

mitera ipaonia 6



Ωστόσο, όπως δηλώνει η ίδια, η καθημερινότητα με 5 παιδιά και δη, αγόρια ναι μεν περιέχει μπόλικη τρέλα, όμως, η ίδια κατάφερε να οργανώσει το χάος. Για την ακρίβεια, όπως λέει, η καθημερινότητα της είναι αυτή ακριβώς: «οργανώνει το χάος»!

mitera ipaonia 10

Επίσης, της αρέσει πολύ να ντύνει τα παιδιά της πανομοιότυπα και να τα τραβάει πολλές φωτογραφίες. Μάλιστα, καθημερινά τις ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram, όπου κάθε φορά τα likes «πέφτουν» βροχή. Και πώς να μην πέσουν, αφού και τα 5 παιδάκια είναι αξιολάτρευτα.
Δείτε παρακάτω κάποιες από τις φωτογραφίες, που έχει αναρτήσει η μαμά τους, στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Υπέροχες φωτογραφίες με δίδυμα μωράκια που θα σας φτιάξουν την ημέρα

Αυτά τα τρίδυμα μπήκαν στα βιβλία της Ιατρικής καθώς έγραψαν ιστορία - Μάθετε το λόγο (vid)

Το ξέσπασμα μίας μαμάς: «Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν, επειδή έχω 4 παιδιά»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved