Η Kate Middleton περιμένει αγόρι; Τα σημάδια που δεν πρόσεξε κανείς (pics)

Μήπως η Δούκισσα αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού που περιμένει;

Η Kate Middleton περιμένει αγόρι; Τα σημάδια που δεν πρόσεξε κανείς (pics)

Η αγαπημένη μας Kate Middleton, όπως όλοι γνωρίζετε είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη όμως, είναι το φύλο του μωρού.

Τόσο η ίδια όσο και ο πρίγκιπας William δεν έχουν κάνει καμία δήλωση για το φύλο του μωρού, αλλά ούτε και έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι. Μήπως όμως, η ίδια με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, έχει αποκαλύψει στους θαυμαστές της το φύλο του μωρού που περιμένει;

Από την πρώτη της εμφάνιση μετά τα νέα της τρίτης εγκυμοσύνης της, μέχρι και σήμερα η Kate Middleton έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις και απ'ο,τι φαίνεται φοράει αρκετά ρούχα σε μπλε απόχρωση.

Το βασιλικό μωράκι αναμένεται να γεννηθεί τον Απρίλιο και όλο αυτό το μπλε χρώμα που επιλέγει η Δούκισσα στις εμφανίσεις έχει φουντώσει τις φήμες που τη θέλουν να κυοφορεί αγόρι.

Μπορεί κάποιοι απλά να πιστεύουν ότι είναι τυχαίο αλλά όπως πολλοί λένε, μάλλον είναι ένας τρόπος που η ίδια έχει επιλέξει να αποκαλύψει το φύλο του τρίτου της παιδιού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της μέχρι σήμερα. Θα δείτε ότι το μπλε είναι το αγαπημένο της χρώμα, αυτό το διάστημα! Όπως και να έχει λίγος καιρός έμεινε. Σε μερικούς μήνες θα μάθουμε αν τελικά η επιλογή του γαλάζιου ήταν τυχαία ή όχι!

Διαβάστε επίσης:

Kate Middleton: Άλλη μια εμφάνισή της τράβηξε τα βλέμματα (pics)

Οκτώ εμφανίσεις της Kate Middleton που είναι ολόιδιες με τις πριγκίπισσες της Disney (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved