Παντρεύτηκε έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά που πρόσεχε όλα αυτά τα χρόνια ως baby sitter (pics)

Την ημέρα του γάμου της, αυτή η νύφη από την Αλαμπάμα είχε δίπλα της τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της.

Παντρεύτηκε έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά που πρόσεχε όλα αυτά τα χρόνια ως baby sitter (pics)

Η Jennifer Wright και ο Jake Schneider παντρεύτηκαν τον περασμένο Νοέμβριο στην Αλαμπάμα παρουσία 15 παιδιών! Δεν ήταν συγγενείς με την στενή έννοια του όρου. Όμως η Jennifer Wright, τα είχε μεγαλώσει καθώς ήταν η baby sitter τους.

«Τα αγαπώ όλα και το καθένα ξεχωριστά», δήλωσε η Wright, για τα παιδιά που παραβρέθηκαν στο γάμο της, ηλικίας από 4 έως 12 ετών. «Είναι θαυμάσια, καταπληκτικά ανθρώπινα όντα και πιστεύω ότι είναι απλά υπέροχα. Είναι μέρος της οικογένειάς μου και πιστεύω ότι κατά μια έννοια είμαι κι εγώ μέρος της οικογένειάς τους. Δεν θα ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου αν δεν ήταν παρόντα τα παιδιά αυτά», είπε Wright.

babysitter 6

Η Jennifer Wright , 20 ετών σήμερα, άρχισε να κάνει babysitting μετά το γυμνάσιο και συνέχισε κατά τη διάρκεια του κολλεγίου. Πριν καν γνωριστεί με τον σύζυγός της, τα παιδιά που φρόντιζε τη ρωτούσαν αν θα μπορούσαν να γίνουν παράνυφοι στο γάμο της. Η απάντησή της ήταν καταφατική, γιατί το ήθελε αλλά και γιατί πίστευε κατά βάθος ότι θα το ξεχνούσαν. Όμως δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

babysitter 2

Όταν ήρθε η στιγμή να παντρευτεί, συνειδητοποίησε πόσο πολύ ήθελε αυτά τα παιδιά να είναι στο γάμο της. Επικοινώνησε λοιπόν με τις οικογένειές τους και παρότι προσφέρθηκαν να τη διευκολύνουν, εκείνη επέμεινε να έρθουν. Οπερ και εγένετο.

Τα παιδιά, από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα, απόλαυσαν την τελετή και φωτογραφήθηκαν με την ευτυχισμένη νύφη.

Διαβάστε επίσης

Δείτε τι σκέφτηκε μια νταντά για να κρατήσει τα παιδιά ήσυχα στο σπίτι (video)
Οκτώ σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά με την νταντά του παιδιού σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved