Χειμωνιάτικο παιδικό πάρτι στο σπίτι: 10 ιδέες για να το κάνετε αξέχαστο (pics)

Σχεδιάζετε το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας;

Χειμωνιάτικο παιδικό πάρτι στο σπίτι: 10 ιδέες για να το κάνετε αξέχαστο (pics)

Δεν υπάρχει τίποτε πιο διασκεδαστικό από την οργάνωση του παιδικού πάρτι του παιδιού σας. Έχετε αρχίσει μήνες πριν να γράφετε σε ένα χαρτί τους φίλους που θέλει να καλέσει και ήρθε η ώρα να επιλέξετε θέμα και διακόσμηση. Τι γίνεται όμως, όταν θέλετε να κάνετε το πάρτι στο σπίτι με λίγους φίλους και καλούς μιας και είναι χειμώνας;

Κι όμως, υπάρχουν υπέροχες χειμωνιάτικες ιδέες για πάρτι που θα κάνουν τα παιδιά να μην θέλουν να βγουν από το σπίτι. Τύφλα να έχουν τα ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά πάρτι.

Αν λοιπόν θέλετε μια μικρή βοήθεια στο θέμα σας και δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε το άρθρο μας και να δείτε τις φωτογραφίες που επιλέξαμε για εσάς. Δεν μπορεί κάποια θα σας κάνει αυτό το... «κλικ».

xeimoniatiko paidiko party 11

Οργανώστε ένα πιτζάμα πάρτι

Φτιάξτε σκηνές στο σαλόνι σας, ψήστε ποπ κορν, διαλέξτε μια ωραία ταινία και φτιάξτε τυροπιτάκια και διάφορα άλλα μικρά σνακς που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους.

Οργανώστε ένα spa πάρτι

Φτιάξτε μια μάσκα προσώπου από νουτέλα, κόψτε αγγουράκια, φτιάξτε τους κορδέλες για τα μαλλιά και ζητήστε από τη δική σας μανικιουρίστ να έρθει να τους περιποιηθεί τα νύχια.

Οργανώστε ένα playstation πάρτι

Καλέστε τους καλύτερους φίλους του γιου σας, συνδέστε το playstation, αφήστε τους να παίξουν και έπειτα φτιάξτε λαχταριστές λιχουδιές για να τους κεράσετε.

Δείτε παρακάτω ακόμη περισσότερες ιδέες για χειμωνιάτικο πάρτι.

Διαβάστε επίσης:
Καλοκαιρινό παιδικό πάρτι με θέμα τι άλλο; Φυσικά, τα Φλαμίνγκο!

Παιδικό πάρτι: Οργανώστε βήμα-βήμα τα γενέθλια του παιδιού σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved