Γιάννης Αϊβάζης: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της Κατερίνας Τσάβαλου

Η πρώτη φωτογραφία με τη βαφτιστήρα του!

Γιάννης Αϊβάζης: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της Κατερίνας Τσάβαλου

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 25 Ιανουαρίου τα νέα έγιναν γνωστά. Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου έγιναν γονείς και υποδέχτηκαν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, έκανε την εμφάνισή του νωρίς το πρωί της Πέμπτης και τα νέα έκανε γνωστά πρώτη η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την εκπομπή της. Μαμά και μπέμπα, χαίρουν άκρας υγείας και οι πρώτοι επισκέπτες άρχισαν να καταφθάνουν για να δουν από κοντά τόσο τη νέα μανούλα όσο και τη νεογέννητη μικρούλα.

Ανάμεσα στους επισκέπτες ήταν και ο Γιάννης Αϊβάζης, που όπως αποκάλυψε και στη φωτογραφία που έβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με τη μικρούλα, θα γίνει και νονός της.


https://www.instagram.com/p/BeYxeQygXcJ/

«Καλωσήρθες ψυχούλα μου !!! @katerinatsavalou @disterg #welcome #youarebeautiful #blessed #godfather #happy #newborn #bestfriends #loveyou», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία και οι ευχές έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός και ο σύζυγός της, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και κουμπάροι ήταν οι Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου.

disterg 25 1 2018 23 43 22 25

Η φωτογραφία του Γιάννη Αϊβάζη όμως, δεν είναι η πρώτη της μικρούλας. Φωτογραφία δημοσίευσε λίγο μετά τη γέννησή της και ο μπαμπάς της στον δικό του λογαριασμό στο Instagram. Δείτε τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved