Ξεχάστε τον κλασικό χιονάνθρωπο. Στο χιονισμένο Τόκιο οι δημιουργίες τους είναι πολύ μπροστά! (pics)

Οι κάτοικοι στο Τόκιο, μετά από πολλά χρόνια είδαν τόσο πολύ χιόνι, και το εκμεταλλεύτηκαν δημιουργικά!

Ξεχάστε τον κλασικό χιονάνθρωπο. Στο χιονισμένο Τόκιο οι δημιουργίες τους είναι πολύ μπροστά! (pics)

Οι σφοδρότερες χιονοπτώσεις των τελευταίων χρόνων πλήττουν τις τελευταίες μέρες το Τόκιο. Και μπορεί οι Αρχές να καλούν τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί και να περιορίζουν τις μετακινήσεις, πολλοί ήταν εκείνοι που βγήκαν έξω και αξιοποίησαν το χιόνι… δημιουργικά! Γιατί, όταν χιονίζει, τι κάνουμε; Φτιάχνουμε χιονάνθρωπους.

xioni glypta 22

Τους κλασικούς χιονάνθρωπους, με το καρότο για μύτη, τα ξύλα για χέρια, δύο ελιές για μάτια, ένα κασκόλ για να τον ζεστάνουμε. Εμείς. Γιατί, οι Ιάπωνες είναι σε άλλο επίπεδο. Και ο δικός τους χιονάνθρωπος, δεν έχει καμία σχέση με εκείνον στις άλλες χώρες του κόσμου. Τι εννοούμε; Όπως εξηγεί μία κάτοικος του Τόκιο: «Στην Ιαπωνία, το όνομα του χιονάνθρωπου είναι Γιούκι Νταρούμα, που σημαίνει χιονισμένος Νταρούμα. Ο Νταρούμα προέρχεται από την κούκλα Νταρούμα, η οποία βασίζεται στον Μποντιντάρμα, έναν βουδιστή μοναχό». Που σημαίνει ότι δεν φτιάχνουν χιονάνθρωπο, αλλά διάφορα άλλα γλυπτά.

xioni glypta 9



Κι επειδή είπαμε, ότι αναφερόμαστε στην Ιαπωνία, τα γλυπτά τους είναι πολύ μπροστά. Σωστά έργα Τέχνης, που μόλις τα είδαμε, εντυπωσιαστήκαμε.
Απολαύστε τα στην παρακάτω gallery.

Πηγή: boredpanda.com

Διαβάστε επίσης

Έφτιαξε και φωτογράφισε το πιο εντυπωσιακό τέρας που έχουμε δει (video)

Δείτε γιατί οι φωτογραφίες της 2χρονης κόρης του κρίθηκαν ακατάλληλες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved