Heath Ledger: 10 χρόνια από το θάνατό του και η Michelle Williams δεν τον ξεχνά (pics)

Δέκα χρόνια από τον ξαφνικό θάνατο του Heath Ledger συμπληρώθηκαν και κανείς δεν τον έχει ξεχάσει.

Heath Ledger: 10 χρόνια από το θάνατό του και η Michelle Williams δεν τον ξεχνά (pics)

Οι αγαπημένοι φίλοι του ανέβασαν στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media συγκινητικά μηνύματα, ενώ είχαν να θυμηθούν πολλές ιστορίες για τον τάχιστα ανερχόμενο και μοναδικά ταλαντούχο ηθοποιό, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, μόλις στα 28 του χρόνια. Ωστόσο, εκείνη που δεν τον ξεχνά – εξάλλου έχουν την κόρη τους, που θα τους ενώνει πάντα – είναι η Michelle Williams.

Η διάσημη ηθοποιός υπήρξε ζευγάρι με τον αδικοχαμένο ηθοποιός για 2 χρόνια (από το 2005 έως το 2007) και στο διάστημα αυτό απέκτησαν την κόρη τους, Matilda. Και μπορεί να είχαν χωρίσει, όταν εκείνος «έφυγε» από τη ζωή, όμως, είχαν άριστες σχέσεις κι εκτιμούσε βαθύτατα ο ένας τον άλλον. Και ο θάνατος εκείνου, «σημάδεψε» τη νεαρή ηθοποιό, η οποία δεν έχει ξεχάσει τον πατέρα του παιδιού της.

ledger williams 23

Έτσι, τη Δευτέρα (22/1), η ημέρα που συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από το θάνατό του, η Michelle Williams, απέτισε το δικό της φόρο τιμής, στον αγαπημένο της. Δίπλα της είχε την καλή της φίλη και ηθοποιό, Busy Phillips, η οποία ανέβασε στα social media μία φωτογραφία των δύο των. Σε αυτήν, η Michelle Williams εμφανώς καταβεβλημένη έχει γύρει στον ώμο της καλής της φίλης και πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστρια της στη σειρά, Dawson’s Creek. Μάλιστα, γράφει σε αυτήν: «It’s ok».

Ο Heath Ledger και η Michelle Williams γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας, Brokeback Mountain και σύντομα έγιναν ζευγάρι, ενώ λίγους μήνες μετά απέκτησαν την κόρη τους, Matilda η οποία σήμερα είναι 12 χρόνων, ενώ μοιάζει εκπληκτικά στον πατέρα της. Οι δυο τους χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2007, και η είδηση του χωρισμού ξάφνιασε τους πάντες, αφού ήταν από τα αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Λέγεται, δε, ότι ο χωρισμός κόστισε στον ηθοποιό. Ο Heath Ledger βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, στις 22 Γενάρη του 2008. Οι τοξικολογικές έδειξαν ως αιτία θανάτου, την υπερβολική δόση χαπιών και δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο το θανατηφόρο κοκτέιλ να ήταν… ατύχημα!

ledger williams 1

Λίγα χρόνια μετά, η Michelle Williams δήλωνε για εκείνον και την κόρη τους, η οποία όταν έφυγε ο μπαμπάς της ήταν σχεδόν 2 χρόνων. «Ξέρεις, όσο σκληρό είναι για εμένα (σ.σ. ο θάνατος του Heath Ledger), άλλο τόσο και πιο πολύ είναι για εκείνη. Έχω πολλά πράγματα από εκείνον, που η Matilda δεν έχει. Αλλά αυτά, όπως οι αναμνήσεις, οι ιστορίες, τα πράγματά του, είναι αυτά που μπορώ να τα δώσω για το μπαμπά της», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, στο περιοδικό GQ, το 2012.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού, που υπήρξε ένα από τα πιο ταιριαστά και όμορφά του Χόλιγουντ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved