Βρεφικό δωμάτιο: 30+5 ιδέες διακόσμησης για όλα τα γούστα

Αν δεν έχετε αποφασίσει πώς θα διακοσμήστε το βρεφικό δωμάτιο, σας προτείνουμε μερικές ιδέες που θα σας φανούν χρήσιμες.

Βρεφικό δωμάτιο: 30+5 ιδέες διακόσμησης για όλα τα γούστα

Συνήθως με την αγορά κούνιας οι περισσότεροι γονείς επιλέγουν και μια συρταριέρα ή ακόμα και μια μικρή ντουλάπα για τα ρούχα του μωρού.

Η αλήθεια είναι ότι ειδικά η συρταριέρα είναι πολύ βολική και αν μάλιστα την επιλέξετε σε ουδέτερο χρώμα, θα την αξιοποιήσετε για πολλά χρόνια.

Αν θα θηλάσετε το μωρό ( ή το θηλάζετε) μια άνετη καρέκλα ή πολυθρόνα θα αποδειχτεί σωτήρια για σας. Ειδικά τα βράδια, που θα ξυπνάει το μωρό και θα θέλει να φάει.

Η γνώμη σας είναι να μην σπεύσετε να γεμίσετε το βρεφικό δωμάτιο με πολλά πράγματα τα οποία πιθανόν να είναι όμορφα αλλά μπορεί να καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Αυτό θα το συνειδητοποιήσετε όταν το μωρό θ΄αρχίσει να μπουσουλάει. Επομένως , αποφύγετε πολλά κουτιά, σκαμπό ή διακοσμητικά ζωάκια.

Αντίθετα, επιλέξτε ράφια για να τοποθετήσετε από κορνίζες έως παιχνίδια του μωρού, φωτεινές κουρτίνες, αυτοκόλλητα για τους τοίχους, και ένα χαρούμενο φωτιστικό, όχι με πολύ δυνατό φως.

Στη photo gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένα βρεφικά δωμάτια και να πάρετε μια ιδέα για το πώς θα φτιάξετε το δικό σας.

Διαβάστε επίσης

Deco: Τριάντα ξεχωριστές ιδέες για να διακοσμήσετε το βρεφικό δωμάτιο
Μωρό και μεγαλύτερο παιδί στο ίδιο δωμάτιο; 40 υπέροχεςιδέες για να διακοσμήσετε το χώρο
Βρεφικό δωμάτιο: 60 πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για αγόρια και κορίτσια

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved