Υπέροχες 44 ιδέες για τατουάζ μητρότητας: Ένα μικρό δείγμα της αγάπης σας για εκείνα

Τατουάζ: Όταν ήμουν πιο μικρή ήθελα απεγνωσμένα να κάνω ένα τατουάζ στην εφηβεία μου.

Υπέροχες 44 ιδέες για τατουάζ μητρότητας: Ένα μικρό δείγμα της αγάπης σας για εκείνα

Η μαμά μου, όταν της είπα για πρώτη φορά ότι θέλω να κάνω τατουάζ, (θα ήμουν 16 χρονών) μου απάντησε θετικά, κάτι που ομολογουμένως δεν περίμενα.

«Να κάνεις, αλλά να μην κάνεις τατουάζ, το όνομα του αγοριού σου. Ό,τι άλλο θες κάνε εκτός από αυτό. Δεν θες να κουβαλάς επάνω σου, για όλη τη ζωή σου ένα όνομα που μπορεί να μην το θες αργότερα!».

Η αλήθεια έιναι αφού είχα το «οκ» να κάνω τατουάζ, δεν το έκανα τελικά. Θες επειδή δεν ήξερα τι πραγματικά ήθελα να κάνω, θες επειδή δεν ήξερα γιατί ήθελα να το κάνω, θες επειδή μου είπε «ναι» ευθύς εξαρχής και δεν μου είπε «όχι» ώστε να το κάνω από αντίδραση.

Κάπου στα 23 γνώρισα τον άνδρα μου και κάπου στα 25 και μετά τη γέννηση της κόρης μου το Μάρτιο, είχα αποφασίσει τι τατουάζ ήθελα και γιατί το ήθελα. Έτσι λοιπόν, το πρώτο τατουάζ που έκανα ήταν το όνομα της κόρης μου Nicole και το όνομα του άνδρα μου Ηλία.

tatouaz mitrotitas 1

Κάποιος θα μου πει, «Καλά της κόρης σου, αλλά και του άνδρα σου; Αν κάποια στιγμή χωρίσετε;». Αρχικά δεν σκέφτομαι να χωρίσω, αλλά αν (λέω αν συμβεί) δεν θα πάψει ποτέ να είναι κομμάτι μου και κομμάτι της κόρης μου.

Το δεύτερο τατουάζ ήρθε σχεδόν λίγους μήνες αργότερα. Το σχεδίασα μόνη μου. Ένα ροζάριο με τις ημερομηνίες που με έχουν σημαδέψει. Η ημερομηνία γνωριμίας μου με τον άνδρα μου, η ημερομηνία που παντρεύτηκα και η ημερομηνία γέννησης της κόρης μου.

tatouaz mitrotitas 3

Τέλος και με αφορμή τα γενέθλια της κόρης μου έκανα το τρίτο τατουάζ μου. Στο βραχίονα του χεριού μου. Όλα ήρθαν στην ώρα τους. Και όλα σημαίνουν κάτι πραγματικά για εμένα.

tatouaz mitrotitas 2

Υπάρχουν όμως, ακόμη υπέροχες ιδέες εκεί έξω για τατουάζ μητρότητας. Τατουάζ που θα δείχνουν την αγάπη σας για τα παιδιά σας. Από μικρά και διακριτικά τατουάζ, λέξεις, εικόνες, το όνομα του παιδιού σας, την ημερομηνία γέννησής του, μέχρι εικόνες και σκίτσα μητρότητας.

Ορίστε μερικές ακόμη επιπλέον ιδέες για τατουάζ μητρότητας! Δείτε τα στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Τατουάζ αποδεικνύουν πόσο δυνατή μπορεί να είναι μία λέξη - Δείτε τα υπέροχα σχέδια

Μοναδικά τατουάζ για το μητρικό θηλασμό

Έχετε προσέξει ποτέ αυτό το τατουάζ σε κάποιες μαμάδες; Αν ναι, μάθετε τη σημασία του

12 υπέροχα τατουάζ για μαμάδες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved