Υπέροχες φωτογραφίες καισαρικής τομής που δείχνουν πόσο δυνατή είναι μια μαμά

Ο τοκετός είναι μακράν η πιο οδυνηρή και συνάμα η πιο υπέροχη εμπειρία στη ζωή μιας γυναίκας.

Υπέροχες φωτογραφίες καισαρικής τομής που δείχνουν πόσο δυνατή είναι μια μαμά

Καμία λέξη δεν μπορεί να αποδώσει όλο εκείνο το το θάρρος, την υπομονή και την αντοχή που δείχνει μια γυναίκα τη στιγμή του τοκετού. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν όλα εκείνα που νιώθει και βιώνει μια γυναίκα τη στιγμή του τοκετού, αποφασίσαμε να σας δείξουμε δυνατές φωτογραφίες καισαρικής τομής.

Η αλήθεια είναι, ότι έχουμε κάνει αρκετά αφιερώματα σε όλες εκείνες που γέννησαν με φυσιολογικό τοκετό, για αυτό το λόγο αποφασίσαμε αυτή τη φορά να αφιερώσουμε αυτό το άρθρο σε όλες εκείνες τις γυναίκες που γέννησαν με καισαρική τομή. Δεν είναι ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο δυνατές από τις άλλες μαμάδες. Αυτό που τις διαφοροποιεί είναι απλά η τομή στην κοιλιά και τίποτε άλλο.

Κάθε γέννηση είναι ξεχωριστή και κάθε γυναίκα βιώνει τη μαγεία του τοκετού με τον δικό της τρόπο. Για αυτό λοιπόν όσες έχουν γεννήσει με φυσιολογικό θα πρέπει να σταματήσουν να κρίνουν (αν το κάνουν) όλες εκείνες τις γυναίκες που είτε από επιλογή είτε από κάποια επιπλοκή κατά τη διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού, έφεραν στον κόσμο τα παιδιά τους με καισαρική. Δείτε αυτή τη μαγεία στην πιο αγνή της μορφή και απολαύστε τις φωτογραφίες παρακάτω.

fotografies kaisarikis tomis 8

Οι φωτογραφίες που θα δείτε, δείχνουν το πόση δύναμη κρύβουν οι γυναίκες μέσα τους. Η συλλογή των φωτογραφιών αυτών ονομάζεται Birth Becomes Her.

Μαμάδες που διαβάζετε αυτό το άρθρο, αυτό που έχετε κάνει ή που πρόκειται να κάνετε δεν είναι εύκολο. Είστε ο λόγος που η ανθρωπότητα πιστεύει στα θαύματα. Είστε η επιτομή δύναμης που εξουσιάζει αυτόν τον κόσμο. Είστε όμορφες και το ίδιο όμορφα είναι τα σημάδια στις κοιλιές σας, είναι τα σημάδια του θάρρους σας. Είναι οι σωτήριες γραμμές των επόμενων γενεών.

Απολαύστε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Πότε η τομή της καισαρικής πονά λιγότερο;

Μητέρα γεννά με «φυσιολογική καισαρική». Το viral βίντεο της ημέρας

Ο τοκετός που πληγώνει αντί να δίνει χαρά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved